Zakelijk leasenPrivate FietsleaseB2B LoginContact
Het fietsplan
Partners
Over ons
Mijn leasefiets
HomeHome
6 voordelen voor het leasen van jouw fiets

6 voordelen voor het leasen van jouw fiets

Waarom zou je een fiets leasen in plaats van kopen? De lease fiets wordt steeds populairder. Maar waarom? We geven je vijf redenen voor het leasen van jouw nieuwe fiets.

1. Het onderhoud aan een lease fiets

Als je een nieuwe fiets koopt wil je hier jarenlang plezier van hebben. Daardoor denk je vaak bij de aanschaf van een nieuwe fiets niet aan het onderhoud. Zeker bij elektrische fietsen kost onderhoud soms meer dan je denkt. Bij een lease fiets van Fietslease Holland hoef je niet na te denken over jouw onderhoud. Wij doen dit voor jou, sterker nog, het zit gewoon inbegrepen in jouw lease! Je krijgt netjes bericht wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt en mocht er een ongepland mankement aan de fiets zijn wordt dit gewoon voor jou geregeld!

2. Je weet waar je aan toe bent met een lease fiets

Niks is zo vervelend als onverwachte bijkomende kosten die je krijgt na een koop. Bij Fietslease Holland kies je voor zekerheid en duidelijkheid. Geen kleine lettertjes of andere poespas. Wij dragen het risico voor onderhoud of andere onverwachtse reparaties. Daarnaast geven we je bij een elektrische fiets ook nog eens een GRATIS verlengde accugarantie!

"Onder fietsplezier verstaan wij 'gewoon lekker fietsen', je wilt dus niet na hoeven denken over een service-beurt, onderhoud of andere randzaken als je een nieuwe fiets aanschaft. Je wilt genieten op je nieuwe fiets" - Hessel van Fietslease Holland

Lees hier hoe jij een lease fiets kan aanvragen.

3. Geen grote uitgave

Met de komst van de e-bike is de gemiddelde aanschafprijs van een fiets behoorlijk gestegen. Voor een goede e-bike betaal je al gauw € 2.500,-. Bij het afsluiten van een leasecontract houd je dit geld lekker in je zak voor andere dingen en kan je een kwalitatief betere fiets leasen dan je van te voren dacht! Je spreid je kosten terwijl je fiets wordt onderhouden, voorzien is van pechhulp en is verzekerd.

4. Je kan je fiets privé en zakelijk combineren

We willen niet meer in de file staan, meer bewegen en productiever worden. Daarom stimuleren meer bedrijven het personeel om met de fiets te komen. Bij Fietslease Holland bieden wij de oplossing om samen met je werkgever jouw fiets te leasen. Je kan jouw fiets namelijk leasen met een fietsplan, dit noemen wij ons (en jouw) BussinesBike. Lees hier meer over het leasen van fietsen voor bedrijven.

5. Altijd een nieuwe fiets

Je kunt al tot een jaar voor het einde van je contract een nieuwe fiets uitzoeken. Als je bijvoorbeeld een leaseovereenkomst hebt voor 48 maanden, kun je er na 36 maanden voor kiezen om een nieuw model te gaan rijden. Je verlengt dan je contract en hoeft de overige 12 maanden niet te betalen. Wij leveren je de nieuwe fiets en je kunt weer lekker trappen. Dat klinkt goed, toch?

6. Je kan elke fiets leasen, en overal!

Het maakt niet uit welke je fiets wilt en waar je de fiets wilt aanschaffen je kan ze allemaal leasen! Wil jij een fiets leasen die niet in onze webshop staat? Of wil jij een fiets leasen, maar wel aanschaffen bij de fietsenwinkel in het dorp waar je gewend bent om jouw onderhoud te laten doen? Dit is mogelijk! Neem gewoon contact op met ons en we gaan het voor je regelen!

ParticulierZakelijkFiscaalDuurzaamheid