Zakelijk leasenPrivate FietsleaseB2B LoginContact
Het fietsplan
Partners
Over ons
Mijn leasefiets
Deelfietsen leasen

Deelfietsen leasen

Deelfietsen leasen

Spatborden deelfietsen Nijverveld Fietslease Holland
Cowboy 3 lifestyle foto grijs Fietslease Holland

Jouw fietsenvloot leasen; Hoe werkt het?

1. Meld je aan!

De eerste stap richting jouw deelfietsen is de aanmelding. Dit is geheel kosteloos. Registreer jouw bedrijf in nog geen 5 minuten voor een kredietcheck. In de meeste gevallen komen wij binnen 1 werkdag bij jou terug en maken we verder kennis. Wanneer de aanvraag geaccepteerd is gaan we naar de volgende stap. Let op! Je zit hierna nog nergens aan vast.

2. De mogelijkheden

Fietslease Holland biedt een totaaloplossing op het gebied van zakelijk fietsleasing. Wil je fietsen leasen voor algemeen gebruik binnen de organisatie of een fietsenvloot voor fietsverhuur? We stellen onze kennis volledig beschikbaar om hier goede invulling aan te geven. Na deze stap weet jij welke fiets je leaset en met welk leaseproduct.

3. De levering van jou deelfietsen

De fietsen worden in overleg geleverd. Een vloot fietsen wordt over het algemeen op locatie geleverd. Na de levering van de lease fietsen kan je de fietsen gebruiken waarvoor jij ze hebt ingezet.

4. Administratieve afhandeling

Je wordt volledig ontzorgd bij Fietslease Holland en krijgt ondersteuning bij de administratieve afhandeling. Elke maand krijg jij een verzamelfactuur.