Zakelijk leasenPrivate FietsleaseB2B LoginContact
Het fietsplan
Partners
Over ons
Mijn leasefiets
Werken bij Fietslease Holland

Werken bij Fietslease Holland

Ga jij de uitdaging aan?

Fietslease Holland groeit, de fietslease markt groeit dus zijn wij opzoek naar jou. Werken bij Fietslease Holland betekent van elke dag een betere dag maken dan de vorige. De verwachtingen zijn hoog, de lat ook maar we gaan hier samen overheen. Hierdoor halen wij onze doelen en zorgen wij er samen voor dat wij dé fietslease maatschappij zijn van Nederland.

Bij Fietslease Holland is de fiets het middel en de klant ons doel. We zijn een open organisatie waarbij flexibiliteit, persoonlijk contact, data-driven en doen er alles aan om onze klant op de juiste manier van dienst te zijn.

Als jij komt werken bij Fietslease Holland dan kom jij in een organisatie waar groei centraal staat. Persoonlijke groei, groeien van onze organisatie en van de markt. We overtreffen samen de verwachtingen van de klant en laten zien dat een financiële dienst flexibel kan zijn, snel schakelt en dichtbij de klant staat.

Zie jij je zelf al werken bij Fietslease Holland? Stuur dan je motivatie en CV naar [email protected]

"Het fietslease Holland-DNA heb je als je het beste uit jezelf wilt halen en uit de mensen om je heen. Samen (ook met onze klanten) groeien is het leukste wat er is!"

Christian den Heijer

Algemeen directeur