Zakelijk leasenPrivate FietsleaseB2B LoginContact
Het fietsplan
Partners
Over ons
Mijn leasefiets

De fiets van de zaak, een lease fietsplan voor kleine en grote bedrijven

Mijn bedrijf aanmelden
Het fietsplan

Hoe werkt het fietsplan bij fietsleaseholland?

1. Meld het bedrijf aan

⁠Ten eerste meld jij je organisatie aan voor het fietsplan. Dit is geheel kosteloos. Registreer jouw bedrijf in nog geen 5 minuten voor een kredietcheck. In de meeste gevallen komen wij binnen 1 werkdag bij jou terug. Wanneer de aanvraag geaccepteerd is gaan we naar de volgende stap.

2. De voorwaarden

⁠Vervolgens kleuren wij het lease fietsplan in. Bepaal zelf de voorwaarden; welk leasetermijn? Wie neemt de leasekosten voor zijn rekening? De werkgever, werknemer of samen? Op basis hiervan worden de overeenkomst opgesteld en kunnen werknemers zich aanmelden.

3. Werknemers melden zich aan

⁠Via een aanmeldlink kan de medewerker zich aanmelden. Hierna wordt deze gekoppeld aan zijn persoonlijke lease adviseur. Vervolgens kiest de werknemer zijn fiets uit. Dit kan zowel online als bij de plaatselijke fietsenwinkel. De aanvraag moet worden goedgekeurd door de werkgever en vervolgens bestellen en leveren wij de fiets.

4. Administratieve afhandeling

⁠Je wordt volledig ontzorgd bij Fietslease Holland en krijgt persoonlijke ondersteuning bij de administratieve afhandeling. Elke maand krijg je een overzicht met de benodigde informatie voor de administratie.

Meld je aan

"Als lease adviseurs staan wij klaar om jouw organisatie te ondersteunen bij het vergaren van de nodige informatie voor de succesvolle implementatie van het fietsplan.”

walter_den_braber_leaseadviseur_fietsleaseholland
Walter den Braber

Lease adviseur — 085 90 22 111

Onbezorgd zakelijk leasen bij Fietslease Holland

Meer informatie ontvangen?

Ontvang direct een overzicht van het fietsplan met voorbeeldberekeningen.

Vrouw fietst op stadfiets van Trek Fietslease Holland

Elk lease fietsplan op maat

Fietslease Holland heeft ruime ervaring bij het inzetten van de fiets binnen de organisatie. Hierdoor weten onze fietslease adviseurs als geen ander hoe we het fietsplan naadloos kunnen laten aansluiten op de wensen van jouw organisatie. Onze fietslease adviseurs zorgen voor het advies met betrekking tot de financiële afhandeling en staan klaar om personeel persoonlijk te adviseren over wat het fietsplan voor hen inhoudt.

Vraag een adviesgesprek aan

Waarom een lease fietsplan?

Kies je voor het fietsplan, dan kies je voor een duurzame organisatie, een vitale organisatie en een betere mobiliteit. Fietslease Holland heeft een missie. Wij willen de mobiliteit in Nederland verbeteren en daarmee een gezondere leef- en werkomgeving creëren. Dit doen wij al met veel organisaties en we zouden niks liever willen dan dit ook samen met jouw organisatie te doen.

Heb je vragen? Mail naar: [email protected]

trek_blauw_dames_fietsleaseholland

Hoe werkt het fietsplan voor de werkgever?

Fietslease Holland zorgt voor een lease fietsplan die eenvoudig te implementeren is met de service die de gebruiker mag verwachten bij het leasen van een fiets. Dit wil zeggen dat wij het niet ingewikkelder maken dan dat het is. Geen onduidelijkheden of lastige constructies, maar een duidelijk fietsplan waar de werknemer profiteert van fiscale voordelen en de werkgever weinig werk heeft aan de afhandeling.

Voor de werkgever

Nog geen fietsplan? Meld je aan!

Meld je aanAanmelden

Persoonlijk advies? 085- 90 22 111

Persoonlijk adviesTerugbelverzoek