Zakelijk leasenPrivate FietsleaseB2B LoginContact
Het fietsplan
Partners
Over ons
Mijn leasefiets
HomeHome
De fietsen van Nijverveld

De fietsen van Nijverveld

J
Jesse van Veen
12 februari
Spatborden deelfietsen Nijverveld Fietslease Holland

Marieke en Floor van Nijverveld delen graag hun ervaring met Fietslease Holland, en vertellen hoe wij hebben geholpen met het mobiliteitsprobleem van hun bedrijf.

Nijverveld verbindt uitzendkrachten uit Nederland en Polen met bedrijven in Nederland die werkzaam zijn in verschillende sectoren, zoals de landbouw, productie en logistiek. Veel bedrijven in Nederland hebben te maken met drukke periodes en hebben daarom behoefte aan extra arbeidskrachten. Nijverveld helpt hierbij door geschikte uitzendkrachten te introduceren uit Nederland en Polen.

Hoe zijn we bij Fietslease Holland terecht gekomen? 

We hebben Fietslease Holland gevonden na veel zoeken en vergelijken op Google. We waren op zoek naar een oplossing voor ons mobiliteitsprobleem en wilden graag fietsen leasen voor onze medewerkers. Na het vinden van Fietslease Holland hebben we contact met hen opgenomen en zijn we onder de indruk geraakt van hun uitgebreide assortiment fietsen en hun professionele en vriendelijke service.

Welk probleem heeft Fietslease Holland voor ons opgelost? 

Voorheen moesten onze medewerkers vaak met z'n allen naar het werk en ook met z'n allen weer terug. Dit betekende dat een persoon niet even iets langer kon blijven of bijvoorbeeld eerder kon beginnen, zonder dat de rest hier ook onder moest lijden. Dit zorgde voor veel stress en ongemak. 

Maar dankzij Fietslease Holland hebben we nu veel meer vrijheid. Onze medewerkers kunnen nu zelf bepalen wanneer ze naar het werk gaan en wanneer ze weer naar huis gaan. Dit geeft ons allemaal veel meer flexibiliteit en vrijheid. Bovendien hebben onze medewerkers nu ook in het weekend alle vrijheid om te gaan en staan waar ze willen. Fietslease Holland heeft ons geholpen ons mobiliteitsprobleem op te lossen en heeft ons veel waardevolle fietsen geleverd. 

Hoe vinden we de service die Fietslease Holland levert? 

Over het algemeen zijn we erg tevreden over de service die Fietslease Holland levert. De communicatie is erg goed en het bezoek van Fietslease Holland aan ons was heel leuk en informatief. Echter, de eerste keer dat er een fiets gerepareerd moest worden duurde wel veel te lang. Dit was jammer, maar gelukkig heeft Fietslease Holland dit probleem snel opgelost en is de service daarna weer uitstekend geweest. 

Al met al zijn we erg tevreden over de diensten van Fietslease Holland. Ze hebben ons geholpen ons mobiliteitsprobleem op te lossen en hun service is uitstekend. We bevelen hen dan ook van harte aan aan andere bedrijven die op zoek zijn naar een oplossing voor hun mobiliteitsproblemen. 

Investeren in mobiliteit

Als bedrijf is het belangrijk om te investeren in de mobiliteit van je medewerkers. Fietslease Holland heeft ons geholpen om onze medewerkers meer vrijheid te geven en onze mobiliteitsproblemen op te lossen. We zijn blij dat we voor Fietslease Holland hebben gekozen en raden ze van harte aan aan andere bedrijven die op zoek zijn naar een oplossing voor hun mobiliteitsproblemen. Dankzij Fietslease Holland kunnen onze medewerkers nu op een duurzame en flexibele manier naar het werk komen, wat niet alleen goed is voor ons bedrijf, maar ook voor het milieu.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

085 - 90 22 111

[email protected]

MobiliteitZakelijkKlantcases