Zakelijk leasen

Nog geen fietsplan?

Meld je hier kosteloos aan

Persoonlijk advies?

085- 90 22 111

Veelgestelde vragen

Kijk of jouw vraag al eerder gesteld is

Prettig kennis te maken!

Fietslease Holland zoekt samen met de organisatie hoe zij de fiets kunnen inzetten. Hier bieden we een totaal oplossing voor. Van fietsplan, tot deelfiets en van bezorgbakfiets tot racefiets. Elke fiets kan worden geleaset bij Fietslease Holland.

Kernwoorden die de werkwijze van Fietslease Holland omschrijven zijn; persoonlijk, flexibel, snel en deskundig. Hoe je de fiets ook inzet, je wordt het gehele traject volledig ondersteund.

Christian den Heijer – Zakelijk lease adviseur
+31 6 25123769

Fietslease Holland, dé partner voor zakelijke fietsleasing

Waarmee kunnen we jou helpen?

Fietslease Holland is een fietslease maatschappij die zich specialiseert in zowel private als zakelijke fietsleasing. Hierdoor staat bij ons de fiets en haar gebruiker centraal en bieden we service tot op persoonsniveau. Wanneer een organisatie kiest voor Fietslease Holland als haar fietslease partner kies je voor een betrokken partner die er vanaf het eerste moment bij is en ervoor zorgt dat het leasen van fietsen geen tijdrovend traject is.

 

Fietslease Holland biedt een totaalpakket

Ben jij opzoek naar een lease fietsplan om het fietsgebruik onder personeel te stimuleren? Of wil je lease fietsen voor algemeen gebruik? We denken graag met je mee en zorgen ervoor dat het hele lease traject.

 

Bekijk hieronder eens wat we voor je kunnen betekenen of neem contact op! 

Neem contact op!

Het fietsplan

Profiteer van de fiscale voordelen

Het fietsplan is één van de meest populaire secundaire arbeidsvoorwaarden. Zet de fiets in voor een betere mobiliteit, een duurzamer bedrijf en een hogere medewerker tevredenheid Stimuleer het fietsgebruik binnen jouw organisatie.  

Bedrijfsfietsen leasen

Zet je organisatie in beweging

De bedrijfsfiets is de fiets voor algemeen gebruik binnen jouw organisatie. Deze fietsen lease je als vloot en kan geheel in stijl van de organisatie leasen! Zet jouw organisatie in beweging met de bedrijfsfietsen. 

Voor alle ZZP'ers

Fiscaal aantrekkelijk een fiets leasen

Een fiets leasen als zelfstandig ondernemer is aantrekkelijk via Fietslease Holland. Je profiteert van het ruimste assortiment aan fietsen. Kies voor Fietslease Holland, dan kies je voor zorgeloos fietsen.

MKB en fietsleasing

De nieuwe trend

Fietslease Holland en het MKB zijn een goede match. Dit komt door het persoonlijke advies, snelle schakelen en het fietsplan op maat.

Deelfietsen leasen

Samen fietsen

Deelfietsen leasen bij Fietslease Holland is eenvoudig. Lease jouw gehele vloot in één keer en maak je verdienmodel nog beter schaalbaar.

Fietsen voor de zorg

Fietsen, dat is onze zorg!

Zorginstellingen kiezen vaak voor Fietslease Holland omdat de manier van werken goed aansluit op de zorg. Zet deelfietsen in, of biedt een fietsplan aan je medewerkers. 

Fietsen in huisstijl

De fiets als marketingmiddel

Fiets geheel in stijl van jouw organisatie en vraag een custom bedrijfsfiets aan. Profiteer van de full service van Fietslease Holland en zet de fiets in als marketingmiddel!

Fietsen verhuren

Leasen met recreatief gebruik

Een fiets-verhuurvloot aanschaffen is een dure uitgave. Spreek met onze lease adviseurs over de mogelijkheden. We helpen je graag.

"Het hele lease traject ging eenvoudig door het deskundige en persoonlijk advies en toegankelijkheid."