Ons verhaal

We vinden een weg, of we maken er één!

Een peloton raast voorbij. “Uit de wind blijven!” wordt er geroepen vanuit de ploegenwagen. Het peloton wordt op een lint getrokken, er ontstaan waaiers. Het is bijna onmogelijk om van waaier 2 naar waaier 1 te fietsen. Het kaf wordt van het koren gescheiden.

Is de koers nu gereden? Nee, koers is nooit gereden.

Fietslease Holland neemt de uitdaging aan. Wij zorgen ervoor dat wij als leasemaatschappij niet alleen betrouwbaar zijn. Door onze passie voor ‘de fiets’ maken we onze financiële dienstverlening levendig en ondersteunen we onze klanten, partners en dealers waar nodig is, en verder.

Fietslease Holland

Fokkerstraat 18
2811 ER, Reeuwijk

t. 085 – 90 22 111
m. [email protected]

Neem contact op

We horen graag van je!

Ons aanbod

Bekijk alle fietsen

Werken bij

Ben jij onze nieuwe collega?

Faciliteren

Onze werkzaamheden kun je het beste samenvatten in één woord: faciliteren. We zijn een afhankelijke leasemaatschappij die volledige ondersteuning biedt bij:

  • Het leasen van een fiets als particulier
  • Het implementeren van het fietsplan binnen jouw organisatie
  • Het aanbieden van deelfietsen
  • Het aanbieden van fietsleasing als fietsenwinkel

We bereiken ons doel door te handelen naar onze waarden. We willen ons steentje bijdragen aan een betere mobiliteit en leefomgeving. Fietslease Holland is een proactieve organisatie die altijd meedenkt en kijkt naar de mogelijkheden die het beste zijn voor onze klanten, partners en dealers. Dit zorgt ervoor dat we een persoonlijke aanpak hebben en flexibel zijn. We zeggen niet voor niks vaak: “We vinden een weg, of we maken er één”. En mocht er dan echt geen weg zijn, pakken we de mountainbike!

"Fietslease Holland wil de mobiliteit in Nederland verbeteren en daarmee een gezonde werk- en leefomgeving creëren"