Het lease fietsplan

Ga toch fietsen

Het lease fietsplan is één van de meest gewilde arbeidsvoorwaarden in NederlandFietslease Holland biedt een fietsplan aan waar werknemer en werkgever optimaal profiteren van de voordelenDe lease fiets is de manier om jouw organisatie in beweging te krijgen. Niet alleen zorgt het lease fietsplan voor waardering richting personeel, ook draag het bij aan diverse maatschappelijke uitdagingen die elke organisatie heeft.  

Fietslease Holland ziet de lease fiets als deel van een oplossing op vele fronten. Het zorgt voor een vitaler bedrijf, een duurzamere organisatie en je verbetert de mobiliteit in Nederland. Daarnaast is het fiscaal natuurlijk super aantrekkelijk.

Voor de implementatie van het fietsplan is het belangrijk om juiste informatie te vergaren. Wij als lease adviseurs staan geheel ter beschikking om jouw organisatie vanaf het eerste moment bij te staan.

Hessel Boon – Lease adviseur

Nog geen fietsplan?

Meld je hier kosteloos aan

Persoonlijk advies?

085- 90 22 111

Veelgestelde vragen

Kijk of jouw vraag al eerder gesteld is

Elk lease fietsplan op maat

Fietslease Holland heeft ruime ervaring bij het inzetten van de fiets binnen de organisatie. Hierdoor weten onze fietslease adviseurs als geen ander hoe we het fietsplan naadloos kunnen laten aansluiten op de wensen van jouw organisatie. Onze fietslease adviseurs zorgen voor het advies met betrekking tot de financiële afhandeling en staan klaar om personeel persoonlijk te adviseren over wat het fietsplan voor hen inhoudt 

lease fietsplan op maat
lease-fietsplan bij fietslease holland

Waarom een lease fietsplan?

Kies je voor het fietsplan, dan kies je voor een duurzame organisatie, een vitale organisatie en een betere mobiliteit. Fietslease Holland heeft een missie. Wij willen de mobiliteit in Nederland verbeteren en daarmee een gezondere leef- en werkomgeving creëren. Dit doen wij al met veel organisaties en we zouden niks liever willen dan dit ook samen met jouw organisatie te doen

Fietslease Holland zet de fiets in als antwoord op een aantal maatschappelijke vraagstukken zoals; het mobiliteits- en duurzaamheidsvraagstuk. Daarnaast zet jij met de fiets jouw organisatie letterlijk in beweging. Voldoende beweging heeft invloed op de productiviteit en vitaliteit van jouw personeel. 

Heb je vragen? Mail naar:

Mogen we je aan ons voorstellen?

Vraag onze brochure hier aan!

Hoe werkt het fietsplan?

Fietslease Holland zorgt voor een lease fietsplan die eenvoudig te implementeren is met de service die de gebruiker mag verwachten bij het leasen van een fiets. Dit wil zeggen dat wij het niet ingewikkelder maken dan dat het is. Geen onduidelijkheden of lastige constructies, maar een duidelijk fietsplan waar de werknemer profiteert van fiscale voordelen en de werkgever weinig werk heeft aan de afhandeling.  

lease fietsplan

Alvast een fiets uitkiezen?

Wil jij alvast een kijkje nemen in onze webshop? Dat begrijpen we! Hier vind je al onze lease fietsen. Bij Fietslease Holland kan je elke fiets leasen die jij wilt. Staat hij niet op onze website, geen probleem we maken graag een offerte op maat.