De fiets van de zaak; Voor elk bedrijf een lease fietsplan

Het lease fietsplan van Fietslease Holland; volledig op maat en binnen 1 week operationeel

Online geregeld met persoonlijk advies

Kostenneutraal en buiten het WKR

Een fietsplan binnen een week geregeld

Al duizenden fietsen op de weg

Home / Zakelijk leasen / Het lease fietsplan
Cowboy leasen

Hoe werkt het fietsplan?

1. Meld je aan!

Ten eerste meld jij je organisatie aan. Dit is geheel kosteloos. Registreer jouw bedrijf in nog geen 5 minuten voor een kredietcheck. In de meeste gevallen komen wij binnen 1 werkdag bij jou terug. Wanneer de aanvraag geaccepteerd is gaan we naar de volgende stap.

2. De voorwaarden

Vervolgens kleuren wij het lease fietsplan in. Het fietsplan is jouw fietsplan. Bepaal zelf de voorwaarden; welk leasetermijn? Wie neemt de leasekosten voor zijn rekening? De werkgever, werknemer of samen? Op basis hiervan worden de overeenkomst opgesteld en kunnen werknemers zich aanmelden.

3. Werknemers melden zich aan

Via een aanmeldlink kan de medewerker zich aanmelden. Hierna wordt deze gekoppeld aan zijn persoonlijke lease adviseur. Vervolgens kiest de werknemer zijn fiets uit. Dit kan zowel online als bij de plaatselijke fietsenwinkel. De aanvraag moet worden goedgekeurd door de werkgever en vervolgens bestellen en leveren wij de fiets.

4. Administratieve afhandeling

Je wordt volledig ontzorgd bij Fietslease Holland en krijgt persoonlijke ondersteuning bij de administratieve afhandeling. Elke maand krijg je een overzicht met wie welke fiets leaset.

Deze organisaties gingen je voor:

Voordelen van een lease fietsplan

Fiscaal voordelig

De meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarde van Nederland, het fietsplan. Buiten het WKR en de mogelijkheid om het kostenneutraal te realiseren.

Duurzame mobilteit

Sluit niet meer achter aan in de file met de leasefiets en verkleind de CO2-footprint van jouw organisatie. De fiets zorgt voor een duurzamere organisatie.

Vitale medewerkers

Voldoende beweging zorgt voor productievere medewerkers en minder ziekteverzuim. De fiets is steeds vaker het onderdeel van vitaliteitsplannen.

Snel
geregeld

Binnen een week is het fietsplan geregeld. Het fietsplan wordt in simpele stappen aangeboden aan personeel, zo is het voor iedereen duidelijk hoe het werkt.

Laten we eens kennis maken!

Voor de implementatie van het fietsplan is het belangrijk om juiste informatie te vergaren. Wij als lease adviseurs staan geheel ter beschikking om jouw organisatie vanaf het eerste moment bij te staan.

Hessel Boon – Lease adviseur

Mogen we je aan ons voorstellen?

Vraag onze brochure hier aan!

Elk lease fietsplan op maat

Fietslease Holland heeft ruime ervaring bij het inzetten van de fiets binnen de organisatie. Hierdoor weten onze fietslease adviseurs als geen ander hoe we het fietsplan naadloos kunnen laten aansluiten op de wensen van jouw organisatie. Onze fietslease adviseurs zorgen voor het advies met betrekking tot de financiële afhandeling en staan klaar om personeel persoonlijk te adviseren over wat het fietsplan voor hen inhoudt 

lease fietsplan op maat

Nog geen fietsplan?

Meld je hier kosteloos aan

Persoonlijk advies?

085- 90 22 111

Veelgestelde vragen

Kijk of jouw vraag al eerder gesteld is

Ga toch fietsen

Het lease fietsplan is één van de meest gewilde arbeidsvoorwaarden in NederlandFietslease Holland biedt een fietsplan aan waar werknemer en werkgever optimaal profiteren van de voordelenDe lease fiets is de manier om jouw organisatie in beweging te krijgen. Niet alleen zorgt het lease fietsplan voor waardering richting personeel, ook draag het bij aan diverse maatschappelijke uitdagingen die elke organisatie heeft.  

lease fietsplan - fietslease holland - elektrische lease fietsen

Waarom een lease fietsplan?

Kies je voor het fietsplan, dan kies je voor een duurzame organisatie, een vitale organisatie en een betere mobiliteit. Fietslease Holland heeft een missie. Wij willen de mobiliteit in Nederland verbeteren en daarmee een gezondere leef- en werkomgeving creëren. Dit doen wij al met veel organisaties en we zouden niks liever willen dan dit ook samen met jouw organisatie te doen

Fietslease Holland zet de fiets in als antwoord op een aantal maatschappelijke vraagstukken zoals; het mobiliteits- en duurzaamheidsvraagstuk. Daarnaast zet jij met de fiets jouw organisatie letterlijk in beweging. Voldoende beweging heeft invloed op de productiviteit en vitaliteit van jouw personeel. 

Heb je vragen? Mail naar:

Hoe werkt het fietsplan?

Fietslease Holland zorgt voor een lease fietsplan die eenvoudig te implementeren is met de service die de gebruiker mag verwachten bij het leasen van een fiets. Dit wil zeggen dat wij het niet ingewikkelder maken dan dat het is. Geen onduidelijkheden of lastige constructies, maar een duidelijk fietsplan waar de werknemer profiteert van fiscale voordelen en de werkgever weinig werk heeft aan de afhandeling.  

lease fietsplan

Alvast een fiets uitkiezen?

Wil jij alvast een kijkje nemen in onze webshop? Dat begrijpen we! Hier vind je al onze lease fietsen. Bij Fietslease Holland kan je elke fiets leasen die jij wilt. Staat hij niet op onze website, geen probleem we maken graag een offerte op maat.