Unieke e-bikes van Bayck

Bayck is een uniek e-bike concept. Vanuit 1 basis platform stel je je eigen e-bike naar wens samen. Kies uit het aantal versnellingen, de batterij sterkte, de kleur van je batterij en de dragers om je bagage op te vervoeren Met de 500 mogelijke combinaties, stel je in een handomdraai de e-bike samen geheel naar jouw wens. De Bayck is dusdanig licht dat je de fiets goed kan gebruiken als stadsfiets

Ook uniek aan de Bayck e-bike is de app waarmee je de ondersteuning van je fiets regelt. De e-bike heeft hierdoor geen display op het stuur en is hij hufterproof. Geen vervelende situaties van een gestolen display of baldadigheid. Met de app regel je o.a. de ondersteuning tijdens het fietsen en zie je in realtime de snelheid, de afstand die je fietst en de resterende batterijduur.

Wist je dat de accu van de Bayck is voorzien van een usb aansluiting? Zo is je accu ook direct een powerbank en kun je bijvoorbeeld tijdens het fietsen je telefoon opladen.

Stel hier jouw Bayck samen! 

 

 

De Bayck lease je bij Fietslease Holland

Bayck biedt haar unieke e-bike aan in de lease via Fietslease Holland. De Bayck lease je als bedrijfsfiets of als particulier bij Fietslease Holland. Fiets geheel in stijl van de organisatie of kies de kleur uit die het beste bij je past!

Neem contact op met onze lease adviseurs en bespreek de mogelijkheden van het leasen van Bayck fietsen.

085 90 22 111

[email protected]

Meer informatie over Bayck? Klik hier.