Zakelijk leasenPrivate FietsleaseB2B LoginContact
Het fietsplan
Partners
Over ons
Mijn leasefiets
HomeHome
Je fiets leasen als ZZP'er, hoe werkt dat?

Je fiets leasen als ZZP'er, hoe werkt dat?

Het fietsplan

Al veel ZZP’ers kiezen er voor om tegenwoordig de fiets te pakken en de auto of het OV achterwege te laten. Op deze manier ben je op een duurzame manier bezig, maar ben je ook nog eens wendbaar en leg je gemakkelijk en snel de kilometers naar je werk af. Voor jou als ZZP’er maakt Fietslease Holland het makkelijk om deze stap te zetten. Lees hieronder hoe wij dit voor jou realiseren.

Jij kiest hoe je wilt leasen!         

Als ZZP’er is de keuze aan jou voor welke fiets, welke leasevorm en welk leasetermijn jij kiest. Op basis van deze keuzes wordt namelijk jouw aanvraag gedaan.

Welke leasevormen zijn er?

Voor het leasen als ZZP’er heb je de keuze tussen operational- en financial lease. Bij een operational lease staat volledig ontzorgen centraal. Met het full-servicepakket van Fietslease Holland ben jij gedurende je leaseperiode verzekerd van goede service en een altijd goed onderhouden fiets. Het pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Gratis onderhoudsbeurten (afhankelijk van je leasetermijn)
  • Dekking bij reparaties
  • Verzekering voor schade en diefstal
  • 24/7 pechhulpservice

Bij operational lease ben je enkel de gebruiker van de fiets. Na de leaseperiode neemt Fietslease Holland de fiets weer terug, maar de fiets is ook over te nemen voor een percentage van de consumenten adviesprijs.

De tweede mogelijkheid is financial lease. Dit is een leasevorm waarbij je de fiets als het ware afbetaald en aan het einde van de leaseperiode eigenaar van de fiets bent. Bij deze leasevorm ben jij zelf verantwoordelijk voor het onderhoud & reparaties en is ook de verzekering niet inbegrepen. Deze kunnen wij jou wel aanbieden en toevoegen in de lease. Tot slot is het ook goed om te weten dat de BTW van de consumenten adviesprijs vooraf moet worden betaald.

Welke fietsen kan ik leasen?

Voor jou al zzp’er is het mogelijk om vrijwel iedere fiets te leasen die je kunt vinden! Je kunt bij Fietslease Holland namelijk terecht voor stadsfietsen, ebike ’s, bakfietsen en nog veel meer soorten fietsen van vrijwel alle fietsenmerken.

Via onze webshop is een groot deel van ons aanbod te vinden. Hierop staan fietsen van de verschillende merken die wij voeren en kun je de specificaties van de fietsen vinden. Door hier te klikken kun je het aanbod fietsen vinden.

Naast het aanbod op de website kun je ook voor andere fietsen bij ons terecht. Je hebt namelijk ook de mogelijkheid om een fiets bij één van onze partners uit te zoeken of bij een fietsenwinkel die bereidt is om de fiets uit te leveren.

Hoe doe ik een aanvraag?  

Voor het doen van een aanvraag zijn verschillende wegen. De snelste route is om via het aanbod op de website de fiets die je zou willen aan te vragen. Meer hierover is te vinden op de pagina;

Mijn leasefiets aanvragen via Fietslease Holland

Staat de fiets die je zou willen niet op de website van Fietslease Holland? Bekijk dan onderstaande pagina en vraag de fiets aan die jij op het oog hebt!

Fiets niet op de site 

Wat gebeurt er nadat ik een aanvraag heb gedaan?

Nadat je fiets is aangevraagd, wordt deze door ons in behandeling genomen. De aanvraag zal door worden gezet naar de acceptatieafdeling en zij voeren een check uit om na te gaan of het voor jou mogelijk is om de fiets te leasen.

Wanneer er meer bekend is over de acceptatie van je aanvraag, krijg jij telefonisch of via de mail bericht. Tussentijds ben je vrij om contact te nemen met de klantenservice van Fietslease Holland om informatie rondom je aanvraag op te vragen.

Het leasen kan beginnen

Nu hierboven is uitgelegd hoe het leasen in zijn werk gaat, zijn wij van Fietslease Holland erg benieuwd of wij je kunnen helpen bij het doen van een aanvraag. Heb je toch nog vragen rondom het doen van een aanvraag? Neem dan gerust contact op! Wij zijn via te mail te bereiken op [email protected] en telefonisch op 085 – 90 22 111.

ZakelijkMobiliteit