Kwintes zet de deelfiets in voor persoonlijke begeleiding

Kwintes is een instelling die gericht is op persoonlijke begeleiding rondom wonen, leren, werken, financiën en structuur in de dag. Zij maken nu al een tijdje gebruik van elektrische deelfietsen van Fietslease Holland. Deze instelling zet de deelfietsen in om 60 werknemers door het werkgebied te laten fietsen. Op deze manier dragen ze bij aan een betere en duurzame mobiliteit, waarin het personeel ook nog eens in beweging komt.

De locatie Zeist, waar de deelfietsen worden ingezet, is erg te spreken over het gebruik van de deelfietsen. Mede door gebruik van Mobilock sloten, waarmee de gebruikers via een app de fietsen kunnen reserveren en ontgrendelen, is het deelgebruik simpel gemaakt. Ook de fiets zelf is een plezier voor het personeel. Wanneer het personeel eerder bezweet en moe aankwam bij cliënten, hebben ze nu door de ondersteuning op de fiets een gemakkelijke fietstocht. Zoals het personeel zelf zegt, is vooral in de heuvelachtige omgeving is de ondersteuning echt een luxe.

‘Alles was duidelijk en het systeem werkt ook makkelijk’

James, Woonbegeleider Kwintes Zeist

Voor Kwintes was het traject met Fietslease Holland een goede ervaring. Zoals hij zelfs zegt was alles duidelijk tijdens het sluiten van de leasecontracten en werkt het systeem van de deelfietsen enorm goed. De positieve reacties die hij terugkrijgt zijn als een beloning op de investering.

Wil jij met jouw onderneming ook gebruik maken van deelfietsen? Fietslease Holland helpt je er graag bij! We kijken samen naar hoe we de deelfietsen het beste kunnen inzetten en jouw personeel gemakkelijk gebruik kan maken van de deelfietsen. Neem contact op via de onderstaande contactgegevens en spreek één van onze leaseadviseurs.


[email protected]


085 – 90 22 111

Lees meer over het leasen van deelfietsen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *