Een hippe elektrische fiets in een klassieke retro stijl

Italjet e-bikes geeft de motorfiets uit 1920 een nieuw leven. Het design van deze gave fietsen zijn gebruikt om een super trendy e-bike te bouwen. Elk model van Italjet lease je bij Fietslesae Holland.

De Italjet is niet een alle daagse e-bike. Met deze fiets trek je veel bekijks. Hoe gaaf kan een e-bike zijn? Italjet is sinds 1959 een Italiaanse motorbouwer. Met deze fietsen zijn ze terug in de tijd gegaan. Het resultaat hiervan is een moderne e-bike in een ouderwets jasje. Deze elektrische fietsen zijn voor man of vrouw die zich willen onderscheiden en in een elektrische fiets meer zien dan alleen een vervoersmiddel.

De Italjet Ascott Classic krijgt een 7,7 (zeer goed) bij de AD Fietstest 2020. Als beschrijving wordt er bij deze fiets gezet “Wát een aandachtstrekker! Bewonderende kreetjes voor het ‘motorgevoel’.

Bekijk hier alle Italjet fietsen! 

 

[fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=LG3QLmW9AuI&feature=emb_title” alignment=”” width=”” height=”” autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=””][/fusion_youtube]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.