E-bike leasen: De soorten e-bikes

Je bent opzoek naar een elektrische fiets. Deze elektrische fiets lease jij bij Fietslease Holland. Het is je vast al opgevallen dat er ontzettend veel aanbod is. Er zijn simpelweg 7 verschillende types e-bikes. 

Elektrische stadsfietsen leasen

De elektrische stadsfiets is een comfortabele elektrische fiets die geschikt zijn voor het dagelijks gebruik. Onder dagelijks gebruik verstaan wij woon-werkverkeer, naar de winkel en/of school. Eén van de grote voordelen van een elektrische stadsfiets is de naafversnelling. Met de naafversnelling heb je een gesloten kettingkast hierdoor minder onderhoud nodig. De elektrische stadsfiets is de meest gekozen elektrische fiets.  

stadsfiets leasen

Elektrische hybride fietsen leasen

De elektrische hybride fiets is populair bij de forens. Al enige jaren wordt de fiets steeds vaker gezien als alternatief op de auto of het openbaar vervoer. Het verschil tussen een elektrische stadsfiets en elektrische hybride fiets zit hem voornamelijk in de sportiviteit. Een elektrische hybride fiets heeft een sportievere zithouding en een derailleurversnelling. Door de derailleurversnelling heb je een groter schakelbereik, het enige nadeel is dat het vaak meer onderhoud nodig heeft. Daarnaast hebben de meeste elektrische hybride fietsen vaak een krachtigere motor dan de elektrische stadsfiets. Hierdoor wordt de fiets ook vaak gebruikt voor recreatief gebruik. 

Cowboy leasen

E45 Speed pedelecs leasen

De snelste e-bikes zijn de speed pedelecs. Deze fietsen worden namelijk niet ondersteund tot 25 kilometer per uur, maar tot 45! De speed pedelec wordt gezien als alternatief van de auto. Met deze fietsen rijd je met gemak 30 kilometer naar je werk. Je komt fit aan op je werk met de speed pedelec. Een speed pedelec kopen is een grote uitgave. Een speed pedelec leasen is daarom de oplossing. De reden dat steeds meer mensen kiezen voor een speed pedelec heeft te maken met een aantal factoren. Allereerst scheelt het vaak tijd, je sluit niet meer achteraan in de file, komt aan je dagelijkse beweging en de fiets is natuurlijk duurzamer dan je auto.  

speed pedelec leasen

Elektrische bakfiets leasen

De elektrische bakfiets is een steeds populairdere fiets. De fiets wordt voor zowel zakelijke- als particuliere doeleinden gebruikt. Elektrische bakfietsen worden veel ingezet als bezorgfiets, wordt gebruikt op kinderdagverblijven of wordt gebruikt voor het dagelijks gebruik. Een bakfiets leasen doe je bij Fietslease Holland. Bakfietsen worden vaak geleaset omdat het een fiets is voor erbij.

 

Elektrische mountainbikes leasen

De laatste jaren zie je dat de e-mtb zijn intrede heeft gedaan in de fietsenwereld. Elektrische mountainbikes lease je snel en eenvoudig bij Fietslease Holland. De e-mtb staat nog steeds garant voor veel fun en avontuur zoals bij een normale mountainbike. Echter krijg je een extra, elektrisch, steuntje in de rug. Een elektrische mountainbike zorgt ervoor dat je zonder gedoe, met veel plezier kunt fietsen.  

Elektrische racefietsen leasen

Als we dan toch alle fietsen elektrische maken, dan toch ook de racefiets. Een elektrische fiets is geschikt voor ouderen die toch willen blijven fietsen, voor de bergen of voor mensen met medische klachten die ondanks dat toch willen blijven fietsen. Wil jij een sportieve zithouding, racefietsen en toch een elektrische ondersteuning, dan zijn dit soort fietsen jouw ding!  

trek domane leasen