Zakelijk leasenPrivate FietsleaseB2B LoginContact
Het fietsplan
Partners
Over ons
Mijn leasefiets
Cube leasen

Cube leasen

Cube is in 1993 opgericht door Marcs Pürner. Hij begon met het ontwikkelen van zijn droom fietsen in een kleine fabriek. Vandaag bestaat de productie uit meer dan 200 verschillende fietsen. Cube streeft ernaar om hogere kwaliteit te leveren dan wat er door de EU wordt geëist. Cube fietsen worden in nauwe samenwerking met de fietsers van hun team samengesteld. Elk frame wordt getest voordat deze verkocht mag worden. Cube zijn doel is om de hoogst mogelijke kwaliteit van alle fietsen te produceren.

Het doel van Cube sluit goed aan bij die van Fietslease Holland. Fietslease Holland biedt namelijk de hoogste kwaliteit fietsen aan en zorgt voor optimale rijervaringen.

E692EEFF-D2A5-4B54-B31E-69F4470EAEC5.jpeg

cube-fietsen-bergen_fietsleaseholland

De fietsen van Cube

Cube is een zeer betrouwbaar fietsmerk. Als je een Cube fiets kiest kan je het volgende verwachten: hoogwaardige kwaliteit, comfortabel, duurzaam en een optimale rijervaring. De fietsen die Cube aanbiedt zijn: elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes, racefietsen en trekking fietsen.

Bekijk alle Cube fietsen

Operational lease

Bij operational lease betaal je voor het gebruik van de fiets inclusief het full service pakket van Fietslease Holland.

Het full servicepakket bestaat uit:

  • Onderhoud en reparatie
  • Diefstal en schade verzekering
  • 24/7 pechhulp

Financial lease

Bij financial lease betaal je de fiets als het ware af. Na het leasetermijn is de fiets gelijk eigendom. Dit is de goedkoopste optie, maar hier zit niet het servicepakket bij.

Kantoorwerk Fietslease Holland

Mogen wij jou helpen?

Een leasefiets uitzoeken doe je niet elke dag. Ons team staat klaar om jou te helpen!

Veelgestelde vragen