Zakelijk leasenPrivate FietsleaseB2B LoginContact
Het fietsplan
Partners
Over ons
Mijn leasefiets
HomeHome
Veloretti en Fietslease Holland samen de leasemarkt op

Veloretti en Fietslease Holland samen de leasemarkt op

Veloretti ivy two black lifestyle FietsleaseHolland

Veloretti biedt lease oplossing aan samen met Fietslease Holland voor een nog grotere groei op de B2B markt en een verbetering van de mobiliteit in steden. 1 januari 2020 is er nieuwe regelgeving gekomen voor het leasen van fietsen, hierdoor kijken steeds meer bedrijven naar de mogelijkheid om de fiets in te zetten als alternatief van de auto. Fietslease Holland en Veloretti slaan de handen ineen om hier een mooie leasepropositie voor neer te zetten.  

De volledige fietsenbranche merkt dat de mobiliteitsvraag enorm veranderd en de vraag naar fietsen enorm groeit. Daar waar Veloretti in 2018 vooral een Business-to-Consumer strategie had, verschoof de vraag in 2019 al behoorlijk naar Business-to-Business. Met een verdere verschuiving neemt ook de vraag naar leasing toe. Hier vinden Veloretti en Fietslease Holland elkaar. Beide partijen zijn flexibel en worden door hun klanten gezien als een proactieve en prettige partner om mee samen te werken.  

 Veloretti biedt haar populaire fietsen aan bij bedrijven, ook voor leasing kan meer dan de standaard varianten worden aangeboden. Veloretti denkt ook graag mee voor customized fietsen met logo’s of zelfs in bedrijfskleuren. 

  • Interesse in het leasen van fietsen, vraag meer informatie aan!

CEO Ferry Zonder van Veloretti: “wij willen altijd meer mensen op de fiets krijgen (zie ons motto) en zien wij dat nu het juiste moment is om onze doelgroep uit te breiden met de veranderende mobiliteitswens. Ook voor bedrijven. De auto is minder nodig om naar kantoor te gaan en met een flexibele partner, kunnen wij daar snel en efficiënt op inspelen”. 

Fietslease Holland is één van de eerste fietslease maatschappijen in Nederland. Bij Fietslease Holland kan je zowel private-leasen, als zakelijk leasen en zij bieden een totaaloplossing op het gebied van fietsleasing.  

Marketingmanager Hessel Boon: “Het mooie van de samenwerking tussen Veloretti en Fietslease Holland is dat we als organisaties veel overeenkomsten hebben.  De flexibiliteit, persoonlijke aanpak en proactieve houding is tekenend voor zowel Veloretti als Fietslease Holland. Tijdens de maanden dat we met z’n allen thuis zaten vanwege Covid-19 hebben we zonder fysieke afspraak de samenwerking tot in de puntjes met elkaar opgezet. Samen met Veloretti gaan we veel mensen op de fiets krijgen.”