Zakelijk leasenPrivate FietsleaseB2B LoginContact
Het fietsplan
Partners
Over ons
Mijn leasefiets
HomeHome
Fietslease Holland, dé fietsleasemaatschappij voor het MKB

Fietslease Holland, dé fietsleasemaatschappij voor het MKB

Vrouw op stadsfiets Fietslease Holland

Sinds de intrede van de leasefiets, zo’n 5 jaar geleden, zijn we erbij. Fietslease Holland is specialist op het gebied van het inzetten van de fiets binnen zorg en het midden-klein bedrijf. Wanneer een organisatie een lease fietsplan wil, zonder veel gedoe en veel handelingen, ben je bij Fietslease Holland op de juiste plek.

Het stimuleren van de fiets binnen de organisatie heeft invloed op een betere mobiliteit, medewerker tevredenheid en zet je bedrijf letterlijk in beweging!

“Een fietsplan kan binnen 48 uur worden geregeld, in deze 48 uur wordt er advies gegeven over de invulling van het fietsplan en de administratieve afhandeling. Na deze 48 uur kunnen werknemers zich aanmelden en worden deze door onze customer service volledig ondersteund.”

Hoe werkt het lease fietsplan van Fietslease Holland?

Als organisatie denk je na over het inzetten van fietsen binnen de organisatie. Onze lease adviseurs nemen je mee in een traject waarbij we samen kijken hoe we de fiets in kunnen zetten. Dit zien wij als maatwerk. Hierdoor luisteren we eerst naar de wensen die er zijn.

Vervolgens bekijken we of wij het lease fietsplan of de deelfietsen in gaan zetten. In veel gevallen kiezen organisaties uit het MKB voor het fietsplan, in dit geval geven we advies over de administratieve afhandeling, de gebruikersovereenkomst en gaan we naar stap 2 van het lease traject.

Stap 2 houdt concreet in dat we voor jullie werknemers adviseren over hoe het leasen van hun nieuwe fiets precies werkt en kunnen ze helpen met het kiezen van de juiste fiets. Onze lease adviseurs zijn er het hele traject bij. Vanaf moment 1 tot en met de levering van de nieuwe fiets. Juist het adviseren van werknemers zorgt ervoor dat zij achteraf niet onaangenaam verrast worden.

Nadat de werknemer zich online heeft aangemeld voor het fietsplan zorgen wij samen met de werknemer voor de levering van zijn nieuwe lease fiets. Vervolgens bieden wij een volledig overzicht aan bij de werkgever. Zo ziet de werkgever wie, welke fiets rijdt en hoe die de administratieve afhandeling in gang kan zetten.

Waarom Fietslease Holland?

Fietslease Holland is de partij met een totaal fietslease aanbod. We sluiten zowel zakelijke als particuliere leasecontracten. Hierdoor weten wij wat een lease fiets gebruiker wil. Onze klanten zullen ons omschrijven als een betrokken partner, die op een persoonlijke en flexibele manier helpt bij het implementeren van het fietsplan of van een deelfietsenvloot. Ons doel is om een kwalitatief fietsplan zo laagdrempelig mogelijk in te zetten. Dit doen we niet doormiddel van het bezuinigen op servicecomponenten, maar door het traject volledig te ontzorgen.

Fietslease Holland schakelt snel en zorgt ervoor dat je in no-time een fietsplan aan kan bieden aan het personeel.

Uitgebreide informatie over het fietsplan vind je hier.

Heb je vragen? 

Mail naar [email protected], of bel met ons: 085 - 90 22 111

BlogZakelijkFiscaal