Zakelijk leasenPrivate FietsleaseB2B LoginContact
Het fietsplan
Partners
Over ons
Mijn leasefiets
HomeHome
Fiets leasen; Dé kans voor fietswinkels

Fiets leasen; Dé kans voor fietswinkels

Fietsen leasen, een kans voor alle fietsenwinkels!

Het fietslease concept van Fietslease Holland biedt een grote kans voor alle fietsenwinkels. Fietslease Holland ziet deze partijen immers als belangrijke partner om gezamenlijke doelstellingen te kunnen realiseren. We bieden immers een waardevolle bijdrage aan de verkoopcijfers van veel fietsenzaken, zonder de marges van deze zaken negatief te beïnvloeden.

Fietslease Holland fietsenwinkels en fietsenmakers, samen komen we verder!

Fietslease Holland wil niet alleen de zakelijke markt letterlijk in beweging zetten door het aanbieden van interessante lease oplossingen, maar ook de particuliere markt. Op deze manier dragen we zowel direct als indirect bij aan het fietsplezier van de gebruiker en de verkoop van de fietsenwinkel. Deze doelstelling kunnen we niet alleen realiseren maar in samenwerking met onder andere fietsenwinkels en fietsenmakers. De fietsen moeten immers wél beschikbaar zijn en onderhouden of gerepareerd worden. Samen komen we verder dus!

Hoe Fietslease Holland samenwerkt met fietsenmakers én fietsenwinkels

Fietslease Holland werkt niet in de fietsenbranche, maar aan de fietsenbranche. We zien de fietsenmakers en fietsenwinkels als belangrijke partner. Als je als fietsenwinkel een fiets verleast, verlies je niets van je marge en heb je er gegarandeerd een terugkerende klant erbij voor onderhoudswerkzaamheden.

Zie jij als fietsenmaker of fietsenwinkel zo’n samenwerking wel zitten? Neem dan gerust contact met ons. Laten we vrijblijvend eens afstemmen wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Waarom een fiets leasen?

Het leasen van een fiets wordt steeds populairder. Het is eenvoudig uit te leggen waarom steeds meer mensen kiezen voor een leaseconstructie bij het gebruik van een fiets in plaats van de aanschaf hiervan.

De belangrijkste redenen om te leasen zijn de zekerheid en het gemak die je hebt. Met het leasen van een fiets heb je de beschikking over een gloednieuw exemplaar naar keuze en kun je er zorgeloos gebruik van maken. Het onderhoud en de eventuele reparaties van de fiets worden volledig uit handen genomen. Zelfs de eventuele afhandeling met de verzekering wordt uit handen genomen. Daarnaast is het financiële aspect voor veel mensen interessant. Voor een vast bedrag per maand kun je zorgeloos gebruik maken van het volledige pakket.

Zie jij als fietsenmaker of fietsenwinkel zo'n samenwerking wel zitten? Klik hier en sluit je kosteloos aan

Zakelijk