Zakelijk leasenPrivate FietsleaseB2B LoginContact
Het fietsplan
Partners
Over ons
Mijn leasefiets
HomeHome
De perfecte keuze voor jouw dagelijkse woon-werkverkeer

De perfecte keuze voor jouw dagelijkse woon-werkverkeer

Stromer fietsen lifestyle FietsleaseHolland

De leasefiets is de perfecte keuze voor jouw dagelijkse woon-werkverkeer. Maar waarom eigenlijk? 

Je denkt nu vast: of je nu het openbaar vervoer, de auto of de fiets neemt om naar je werk te gaan maakt toch weinig uit? Nou, niet helemaal, in feite... laat het me je uitleggen... 

Fiets je fit! 

Wanneer je met de auto of het openbaar vervoer naar je werk toe gaat zit je vaak stil. En als je bij je kantoor aankomt zit je ook weer stil achter je bureau. Dit is geen optimale start van je dag, je hebt namelijk geen lichaamsbeweging gehad, terwijl je lichaam dat juist nodig heeft! 

Door met de fiets naar je werk toe te rijden begin je de dag meteen met een frisse start. Je bent namelijk in beweging waardoor je jezelf fitter en energievoller voelt. Heerlijk toch? Ook kan het je helpen om creatiever en gemotiveerder te zijn, door je werkdag heen. 

Wist je dat volgens Canadese onderzoekers fietsende werknemers minder stress tijdens een werkdag ervaren dan medewerkers die met de auto komen? 

(Onderzoekers: Stephane Brutus, Roshan Javadian en Alexandra Joelle Panaccio) 

Bespaar jouw kostbare tijd en geld.  

Je krijgt niet alleen lichaamsbeweging tijdens het fietsen, maar je bespaart ook nog eens tijd!  Zo sta je nooit meer in de file en heb je geen last meer van vertraging zoals met het openbaar vervoer.  

Daarnaast is fietsen ook een stuk goedkoper! Je hebt geen brandstofkosten en parkeren kan overal! Nouja, bijna overal natuurlijk. Omdat je geen brandstof verbruikt vervuil je het milieu ook niet, waardoor je ecologische voetafdruk kleiner wordt. Het is ook mogelijk om je fiets via je werkgever te leasen. Het lease bedrag wordt dan van je brutoloon afgetrokken waardoor je onderaan de streep meer geld overhoudt. 

Ontspanning voor lichaam en geest 

Na je lange werkdag pak je weer de fiets naar huis terwijl je geniet van de buitenlucht. De zon begint langzaam onder te gaan en de lucht krijgt een warme, oranje gloed. Het is een moment van ontspanning na een drukke werkdag. 

Je realiseert je dat deze dagelijkse fietstocht niet alleen goed is voor je lichaam, maar ook voor je geest. Het helpt je om te ontspannen en je gedachten te ordenen na een lange dag op kantoor.  

Wanneer je thuiskomt, zet je de fiets in de schuur en haalt diep adem. Je voelt je ontspannen en energiek tegelijkertijd. Je weet dat je nu de rest van de avond kunt genieten van je vrije tijd en kan opladen voor een nieuwe dag. 

Wil jij ook genieten van alle voordelen die fietsen met zich meebrengt? Lease dan snel een fiets en ga onbezorgd de weg op! Wij zorgen voor het volledige onderhoud van je fiets zodat je nooit meer voor onverwachtse kosten komt te staan en je volledig kan gaan genieten. 

Full service lease bij Fietslease Holland: 

  • Vaste onderhoudsbeurten 
  • Reparaties 
  • Verzekering: schade en diefstal
  • 24/7 pechhulp 
  • 100% garantie 

DuurzaamheidFiscaalZakelijk