Bezorgfiets leasen

Sneller, efficiënter en
duurzamer

Alles moet sneller, maatschappelijk verantwoord en goedkoper in de logistieke- en food-sector. De consument is veeleisend en wij moeten hieraan voldoen. Steeds vaker zien organisaties de fiets als deel van de oplossing. Steeds vaker worden bezorgfietsen geleaset bij Fietslease Holland. Als ondernemer kan je door de lease makkelijker opschalen omdat je geen grote investeringen hoeft te doen. Daarnaast voldoe je aan de wens van de klant.

Een bedrijf wat goed doorheeft wat de consument wil is Coolblue, zij bezorgen pakketjes in mum van tijd, met een glimlach en maatschappelijk verantwoord door het inzetten van elektrische bakfietsen. Het inzetten van een bezorgfiets scheelt veel tijd in grote steden en is maatschappelijk verantwoord, precies wat de consument vraagt!

Fietsen leasen in de horeca

Er is bijna geen restaurant die niet meer bezorgt. Door de steden rijden bezorgfietsen af en aan. Bezorgfietsen aanschaffen kan een kostbare uitgaven zijn. Daarom is het leasen van bezorgfietsen interessant.

Fietslease Holland biedt een totaaloplossing op het gebied van fietsleasing. We helpen je graag bij het leasen van bezorgfietsen.

Bezorgfiets leasen

Fietsen leasen voor bezorgmarkt

Naast de bezorgfietsen in de horeca zie je in steeds meer steden pakketbezorgers rijden op een elektrische fiets of elektrische bakfiets. Grote namen als Coolbue, PostNL en DHL zetten bezorgfietsen in om efficienter te bezorgen.

Waarom jij je bezorgfietsen moet leasen

Steeds meer partijen kiezen ervoor om hun fietsen te leasen. Het fietsgebruik wordt hierdoor gestimuleerd. Steeds meer organisaties kiezen ervoor om de fiets in te zetten. De voornaamste redenen op dit te doen zijn:

  • Efficiëntie: De fiets wordt veel ingezet in grote steden voor een betere mobiliteit. Op korte afstanden is de fiets sneller dan de auto!
  • Mobiliteit: Op de fiets heb je geen last van files, je hoeft geen parkeerplek te zoeken.
  • Duurzaamheid: De fiets is schoner dan de auto, dat staat vast. Veel organisaties verkleinen met de fiets hun CO2-footprint.

Wat zit er allemaal in mijn leaseprijs

Dit hangt af hoe je de fietsen leaset. Er zijn twee mogelijkheden; financial lease en operational lease.

  • Financial lease: Je betaald een fiets af zonder extra service-componenten. Na het leasetermijn ben jij zelf eigenaar van de fietsen.
  • Operational lease: Je betaald voor het gebruik van de fiets en profiteert van de extra service zoals onderhoud en verzekering. De fiets is na de looptijd niet gelijk van jou.

Vrijblijvend advies?

Wil je advies over het leasen van bezorgfietsen? Bel ons gerust eens op 085 90 22 111 of mail naar [email protected]