Private fietslease

Het full service pakket van Fietslease Holland

Je hebt een private leasefiets en wordt ontzorgd betreft het onderhoud, de verzekering en pechhulp. Het onderhoudspakket bestaat uit de volgende componenten:

  • Onderhoud
  • Diefstal + schadeverzekering, zonder eigen risico
  • 24/7 pechhulp, door heel Europa
  • Bij e-bikes verlengen wij de accugarantie

Wat is de leasetermijn van mijn private leasefiets?

Bij Fietslease Holland lease je jouw fiets voor 36 of 48 maanden. Tijdens deze periode profiteer je van bovenstaand servicepakket. Na de leasetermijn kan je de fiets overkopen tegen de restwaarde, je kan ook een nieuwe fiets leasen via ons. In het tweede geval zorgt Fietslease Holland voor een nieuw leven van de fiets.

Een fiets lease je bij Fietslease Holland

Profiteer van de voordelen van een nieuwe fiets, maar leg niet gelijk een hele smak geld neer. Lease je fiets! Spreidt je kosten en betaal maandelijks een vast bedrag om het gebruik van jouw private leasefiets optimaal te benutten.  

Een fietslease je bij Fietslease Holland. Je kunt de fiets zakelijk of private leasen.  

private leasefiets
fietsen op mijn leasefiets

Elektrische fiets leasen

Elektrische fietsen zijn steeds populairder. De trend is al jaren bezig. Door de grote vraag worden e-bikes steeds duurder. Een elektrische fiets leasen bij Fietslease Holland zorgt ervoor dat je voor een vast bedrag per maand volledig wordt ontzorgd van onderhoud en verzekering. E-bikes lease je bij Fietslease Holland.

Een fiets leasen zonder BKR

Bij Fietslease Holland lease je zonder dat je een BKR-registratie krijgt. Een fiets leasen heeft dus geen invloed op de aanschaf van een huis o.i.d. Wanneer jij jouw lease fiets hebt aangevraagd checken wij op betaalgedrag. Dit houdt in dat wanneer jij altijd netjes optijd betaald de kans heel groot is dat jij snel op je nieuwe lease fiets kunt rijden.  

private leasefiets
Fietslease Holland werken bij

Hoe werkt het aanvraag traject?

Het leasen van fietsen als particulier is erg eenvoudig. Je kunt private lease fietsen aanvragen via onze webshop. Als particulier profiteer je van de beste service. Lees hier hoe dit werkt!

Wat voor fietsen lease ik bij Fietslease Holland? 

Bij Fietslease Holland kan je elk type fiets leasen. Je leaset van e-bike tot bakfiets en van vouwfiets tot racefiets. Wij zijn een onafhankelijke fietslease maatschappij en geven jou graag de vrije keuze bij het uitzoeken van jouw nieuwe lease fiets. Wil je advies? Neem dan gerust contact op we helpen jou graag bij de zoektocht naar de perfecte fiets. 

 

Elektrische fiets leasen 

Een e-bike leasen is de manier om op te genieten van een gloednieuwe fiets. Doordat een elektrische fiets in de aanschaf al wat duurder is kiezen mensen er steeds vaker voor om hun elektrische fiets te leasen. Het verdelen van de kosten is niet de enige reden. Door de verlengde accu garantie en ons full servicepakket is een elektrische lease fiets erg interessant. Jouw elektrische lease fiets lease je zakelijk of private bij Fietslease Holland.  

Jouw e-bike lease je hier

Een speed pedelec lease je bij Fietslease Holland

Stadsfiets leasen 

Bij Fietslease Holland bieden we jou een ruim assortiment. Een stadsfiets lease je vanwege het full servicepakket van Fietslease Holland Het leasen van stadsfietsen kan zowel private als zakelijk.

Een stadsfiets lease je hier.

 

Bakfiets leasen 

Eén van onze meest geleasete fietsen zijn bakfietsen. Een bakfiets leasen is super aantrekkelijk. De reden dat onze klanten vaak een bakfiets leasen is dat ze naast hun normale fiets niet nog eens in één keer een fiets willen betalen. Daarnaast worden er veel bezorgbakfietsen geleaset 

lease hier jouw bakfiets.

 Mountainbikes leasen 

Een sportieve fiets lease je bij Fietslease Holland. Raas door de bossen, of rij op jouw lease mountainbike over de weg en profiteer van de voordelen van een lease fiets. Met het leasen van een mountainbike profiteer je van de beste service.

Een mountainbike lease je hier.  

Racefiets leasen 

Racefietsen lease je bij Fietslease Holland. Stap op de fiets en fiets je fit! Ervaar het fietsplezier nog beter omdat je wordt ontzorgd. Bij een lease racefiets krijg je de ervaring van een prof. Je racefiets wordt onderhouden, is verzekerd en je hebt recht op pechhulp.  

Jouw racefiets lease je hier.

Een fiets leasen of kopen

Waarom lease je een fiets? Een lease fiets rijd je voor een vast bedrag per maand. Eén van de voordelen is dat je niet direct een groot bedrag hoeft te betalen. Daarnaast profiteer je van ons full servicepakket en kan je na de looptijd van 36 of 48 maanden de fiets overnemen tegen de restwaarde of je kan een nieuwe fiets uitkiezen. Wat hier de voordelen van zijn hebben we uitvoerig beschreven in ons blog; Een fiets leasen of kopen. De voordelen van fietsleasing lees je hier.  

Private leasefietsen bij fietslease holland en het fietsplan

Probleem met je fiets?

Regel het direct online!

Nog geen leasefiets?

Bekijk hier ons aanbod

Veelgestelde vragen

Kijk of jouw vraag al eerder gesteld is

Kies voor lease

Kies je voor lease, dan kies je voor maximaal fietsplezier. Als particulier een fiets leasen kost je bijna geen tijd. Je kiest jouw nieuwe lease fiets uit, doet een aanvraag en wij regelen de rest. Wanneer jij jouw fiets leaset kan je deze voor een vast maandbedrag gebruiken. Je fietst op een gloednieuwe lease fiets en hoeft je geen zorgen te maken voor kosten voor onderhoud, onverwachte reparaties of verzekering. Bij het leasen van een fiets profiteer je van het full servicepakket van Fietslease Holland. Dit servicepakket bestaat uit onderhoud, verzekering en pechhulp.