Zakelijk leasenPrivate FietsleaseB2B LoginContact
Het fietsplan
Partners
Over ons
Mijn leasefiets
HomeHome
Waar letten wij op bij het goedkeuren van een aanvraag?

Waar letten wij op bij het goedkeuren van een aanvraag?

2 medewerkers van Fietslease Holland in overleg

Het leasen van een fiets. Het begint allemaal met een aanvraag voor je leasefiets. Via een dealer, via onze website of via de mail, het is allemaal mogelijk. Maar waar wordt er bij een aanvraag nou op gelet? En wanneer krijg ik meer informatie over mijn aanvraag? In dit blog vind je de antwoorden op deze vragen!

Hoe doe ik mijn aanvraag?

Zoals hierboven al verteld, begint het bij het kiezen en aanvragen van een leasefiets. Dit kan via een dealer, maar ook via de webshop van Fietslease Holland. Heb jij een fiets op het oog en staat deze niet op de website? Geen probleem, stuur ons bericht via de chat of mail naar [email protected] en wij nemen contact met je op.

Nadat je de fiets hebt uitgekozen en je de aanvraag hebt gedaan, gaan wij voor je aan de slag om deze zo snel mogelijk te verwerken en door te voeren voor acceptatie. Nadat dit is gebeurt, ontvang je een bevestiging van Fietslease Holland dat de aanvraag is doorgezet.

Acceptatie zonder BKR

Bij de acceptatie van de aanvraag krijgen wij hulp van onze leasepartner. Zij kijken niet, zoals bij veel andere leasemaatschappijen, naar BKR-registratie maar naar betalingsgedrag. Dus ook met een BKR-registratie heb jij bij ons de mogelijkheid om een fiets te leasen! Laat jouw betalingsgedrag zien dat daarin ruimte is voor een leasefiets? Dan wordt jouw aanvraag voorlopig geaccepteerd.

Wanneer jouw aanvraag voorlopig is geaccepteerd, zal onze partner contact met je opnemen. Daarom is het belangrijk om na het ontvangen van je aanvraagbevestiging goed bereikbaar te blijven. In een telefoongesprek zullen zij wat controle vragen stellen rondom jouw identiteit, zodat ze er zeker van zijn dat ze met de juiste persoon te maken hebben. Ook kan er worden gevraagd naar inkomen en vast lasten.

Bijna op je leasefiets!

Na het telefoongesprek met onze partner krijgen wij te horen of jouw aanvraag definitief is geaccepteerd. Wanneer dit het geval is, sturen wij je de contracten voor je leasefiets toe. Vanaf dat moment hoeft het niet lang meer te duren totdat jij op je leasefiets zit!

Heb jij nog meer vragen rondom het doen van een aanvraag? Op onze pagina met veelgestelde vragen geven wij antwoord op vragen die mogelijk bij jou spelen! Wanneer jouw vraag er niet tussen staat, horen wij dit graag en geven wij jou alsnog antwoord op je vraag.

Bekijk hier ons aanbod en doe de aanvraag voor je leasefiets!

BlogParticulierFiscaalZakelijk