Zakelijk leasenPrivate FietsleaseB2B LoginContact
Het fietsplan
Partners
Over ons
Mijn leasefiets
Aanvraag en levering

Aanvraag en levering

Private leasefiets aanvraag

In onze online showroom vind je een groot aanbod aan fietsen. De fiets die het beste aan jouw wensen voldoet vraag je eenvoudig aan. Op werkdagen krijg je binnen 48 uur een terugkoppeling over jouw aanvraag.  

Leasevorm

Bij een private leasen van Fietslease Holland word je volledig ontzorgd door onze operational lease. Jij rijdt op jouw nieuwe leasefiets en wij zorgen voor onderhoud, reparaties en verzekering en jij geniet van het fietsen. Bij een operational lease blijft de fiets eigendom van Fietslease Holland.

  • Een private operational lease inclusief serivcepakket 
  • De fiets is eigendom van Fietslease Holland 

BKR-registratie

Een fiets leasen zonder BKR-registratie kan. Wij keuren een aanvraag op betaal gedrag, hierdoor is het dus niet nodig om een BKR-geregistreerd te worden. Een fiets leasen heeft dus geen invloed op het kopen van jouw huis.

  • Geen BKR-registratie voor operational lease 

Levering van je lease fiets

In de meeste gevallen wordt de fiets geleverd via een fietsenwinkel bij jou in de buurt. De levering vindt plaats in overleg met de dealer.

  • Jouw fiets haal je af bij een dealer in de buurt 

Ga naar onze leasefietsen

Zakelijke leasefiets aanvraag

Bij het zakelijk leasen van fietsen gaat het bijna hetzelfde als bij een private lease. Omdat er bij het zakelijk leasen van fietsen meer oplossingen zijn, worden fietsen op verschillende manieren geleverd.   

De oplossingen

Meer dan honderd organisaties leasen haar fietsen via Fietslease Holland. Onze populairste lease-oplossing is het lease fietsplan. Bedrijven zetten dit in om het fietsgebruik onder medewerkers te stimuleren en als waardering richting personeel. Daarnaast biedt Fietslease Holland een totaaloplossing als het gaat om bedrijfsfietsen. Het is mogelijk om bedrijfsfietsen met logo te leasen. Je krijgt dan een fiets geheel in stijl van de organisatie. Bedrijfsfietsen worden ook vaak ingezet als deelfiets.  

Voor zelfstandig ondernemers heeft Fietslease Holland een complete lease- constructie. Wij zorgen ervoor dat jij je focus houdt op je werkzaamheden en kunt genieten van jouw nieuwe lease fiets.  

Leasevormen

Bij het zakelijk leasen biedt Fietslease Holland een totaaloplossing. We kijken per toepassing welke leasevorm er geschikt is. Zakelijk lease jij jouw fiets(en) operational of financial. Bij operational lease verzorgen wij het onderhoud, de verzekering, pechhulp en reparaties. Zo hoef jij je om deze randzaken niet druk te maken. Bij financial lease betaal je jouw lease fiets af. De prijs bestaat uit de fiets, de rentecomponent en een verzekering. Bij financial lease komt de fiets op de balans en ben je als organisatie eigenaar van de fiets. Bij operational lease blijft Fietslease Holland eigenaar van de fiets. Wat er gebeurt na looptijd lees je hier. 

  • Operational leasen 
  • Financial leasen 

BKR-registratie

Bij operational leasen krijgt een organisatie of werknemer nooit een BKR-registratie. Bij financial leasen wordt er wel een BKR-registratie gedaan op het bedrijf, niet op jou als persoon. 

  • Bij operational leasen geen BKR-registratie 
  • Bij financial leasen wordt het bedrijf BKR-geregistreerd  

Levering van jouw zakelijke leasefiets

Bij een fietsplan, of bij het leasen van een fiets als ZZP’er vindt de levering 9 van de 10 keer plaat bij een fietsenwinkel bij jou in de buurt. Bij bedrijfsfietsen of deelfietsen wordt het vaak op locatie afgeleverd.    

  • Levering van leasefietsen via dealers of op locatie  

Meer vragen? Neem contact op of lees onze FAQ. 

Ga naar FAQ
Kantoorwerk Fietslease Holland

Mogen wij jou helpen?

Een leasefiets uitzoeken doe je niet elke dag. Ons team staat klaar om jou te helpen!

Veelgestelde vragen