Filter

Resultaat 1–20 van de 29 resultaten wordt getoond

Transportfiets leasen | Altijd praktisch onderweg

Een transportfiets leasen is voor veel mensen een ideale oplossing voor een probleem waar ze al langere tijd mee zitten. Veel mensen nemen namelijk spullen mee naar hun werk of school. Dit kan soms net even te zwaar om op je rug te dragen maar het is ook zonde om direct de auto te pakken. Een transportfiets is in dit geval ontzettend handig wanneer je redelijk wat spullen moet meenemen. Toch is de aankoop van zo’n nieuwe transportfiets een erg groot bedrag voor een oplossing die ook iets minder efficiënt opgelost kan worden. Een transportfiets leasen biedt de perfecte uitkomst. Je betaalt een vast bedrag per maand waardoor de investering in een klap minder groot is, en daarbij profiteer je van nog veel meer voordelen! Lees meer over onze transportfietsen en bekijk ons aanbod!

Een transportfiets leasen bij Fietslease Holland

Wij houden van eenvoud en gemak en dit delen wij daarom ook graag met onze klanten. Iedere dag weer proberen wij het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken om een gunstig leasecontract bij Fietslease Holland af te sluiten. Op deze manier kunt u snel en eenvoudig genieten van uw nieuwe transportfiets. Daarnaast zijn al onze leasecontracten voorzien van een full servicepakket.

Ons full servicepakket bestaat uit:

  • De nieuwe transportfiets
  • Onderhoudsbeurten en reparaties wanneer nodig
  • Een volledig eigenrisico-vrije verzekering tegen diefstal en schade
  • 24 uur per dag pechhulp

Op deze manier heb je geen zorgen meer wat betreft de kosten na de aankoop. En kun je volop genieten van het gemak waar een transportfiets je van voorziet.

Waarom is leasen een goede keuze?

Wanneer je zelf een transportfiets koopt is de kans groot dat er na een tijdje schadegevallen voorkomen. Bij het leasen van jouw nieuwe transportfiets hoef je hier niet meer aan te denken, je bent volledig verzekerd tegen diefstal en schade en je betaalt alleen het maandelijkse bedrag. Ook wanneer je problemen hebt staan wij altijd voor je klaar. Alle voordelen waar je van kunt profiteren bij lease, en dan ook nog eens minder betalen. Al met al een prima optie!

Weet jij al welke transportfiets je wil leasen maar kan je hem niet op onze website vinden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar: [email protected].