Filter

Resultaat 1–20 van de 231 resultaten wordt getoond

Racefiets leasen | Snel en voordelig

Het aanschaffen van een nieuwe racefiets is een behoorlijke investering. Zeker voor de modernste fietsen betaal je een enorm bedrag. En dit is voor veel mensen een obstakel waardoor ze hun hobby, wielrennen, niet kunnen beoefenen. Om dit probleem op te lossen kun je een racefiets leasen bij Fietslease Holland. Zo betaal je een klein bedrag per maand en kun je toch op een gloednieuwe racefiets rijden. Lees meer over het leasen van een racefiets of bekijk ons aanbod van racefietsen!

Een racefiets leasen bij Fietslease Holland

Hoe lichter de fiets is, hoe harder je er mee kan rijden. Voor zo’n lichte fiets betaal je echter wel de hoofdprijs. Om toch te kunnen genieten van deze voordelen kun je de racefiets leasen. Naast de voordelen die de fiets je biedt profiteer je ook van vele andere voordelen bij Fietslease Holland. Zo profiteer je altijd van ons full service pakket. Het full service pakket bestaat uit:

  • Een gloednieuwe racefiets
  • Onderhoud en reparaties
  • Een volledige verzekering tegen diefstal en schade, zonder eigen risico
  • Pechhulp door heel Europa, 24 uur per dag

En daar komt het lage vaste bedrag per maand ook nog eens bij! Een hoop voordelen dus, voor een voordelige prijs per maand.

Lease jouw racefiets vandaag nog!

Met alle voordelen op een rijtje profiteer je dus van gemak en weinig kosten terwijl jij jouw hobby kunt beoefenen. Je kunt meteen genieten van de beste fietsen die er op de markt zijn zonder dat je hier een vermogen aan kwijt bent. Lease jouw nieuwe racefiets daarom vandaag en ga meteen de weg op. Geen excuses meer en genieten van die adrenaline en de mooie natuur in de Nederlandse polders of de mooie bergen in het buitenland. Liever een elektrische racefiets? Bekijk dan onze pagina over elektrische racefietsen en bekijk ons aanbod!

Weet jij al welke racefiets je wil leasen maar kan je hem niet op onze website vinden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar: [email protected].