Filter

Toont alle 8 resultaten

Lifestyle en urban fiets leasen | Multifunctioneel en tóch stijlvol

Het is natuurlijk altijd leuk om er goed uit te zien. Je krijgt er een goed gevoel van en je staat steviger in je schoenen. Ook wanneer je een mooie stijlvolle fiets hebt voel je je goed. Je kunt een lifestyle en urban fiets leasen bij Fietslease Holland. Hierdoor betaal je een vast maandbedrag waardoor je voor weinig geld kunt genieten van een gloednieuwe moderne fiets. In veel gevallen is leasen zelfs goedkoper dan kopen. En daarbij profiteer je van allerlei andere voordelen. Lees meer over het leasen van een lifestyle en urban stadfiets en bekijk ons aanbod!

Een lifestyle en urban fiets leasen bij fietslease Holland

Wil je rijden op een multifunctionele fiets die er nog stijlvol uitziet ook? Dan zijn onze lifestyle en urban fietsen zeker iets voor jou. De fietsen zijn een combinatie tussen een mooie moderne fiets en een sportievere fiets. Ideaal voor mensen die elke dag naar hun werk fietsen. In het weekend kun je sportieve tripjes maken dankzij het lichte frame en de sportieve houding die je door de fiets aanhoudt.

Naast de voordelen van de fiets zelf, profiteer je met lease ook van andere voordelen. Zoals de lage kosten per maand en natuurlijk ons full service pakket.

Ons full servicepakket bestaat uit:

  • Splinternieuwe urban fiets
  • Een verzekering zonder eigenrisico tegen schade en diefstal
  • Pechhulp, altijd en overal
  • Onderhoudsbeurten en reparaties

Tijdens het leasen van jouw nieuwe fiets heb je dus geen zorgen over bijkomende kosten en mogelijke schade. Hierdoor kun je volop genieten van jouw nieuwe fiets en ben je niet in een keer een grote investering kwijt.

Waarom zou je leasen?

Zoals eerder genoemd profiteer je van veel voordelen die bij het leasecontract inbegrepen zijn. Ons full service pakket geldt gedurende het hele leasecontract en je hebt dus geen zorgen op het gebied van schade of extra kosten. Daar komt ook bij kijken dat in veel gevallen leasen goedkoper is dan een nieuwe fiets kopen. En bij het aanschaffen van zo’n fiets ben je niet verzekerd en heb je geen full service pakket. Leasen is dus zeker een optie om te overwegen wanneer u op zoek bent naar een Lifestyle en urban fiets.

Weet jij al welke lifestyle en urban fiets je wil leasen maar kan je hem niet op onze website vinden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar: [email protected].