Filter

Resultaat 1–20 van de 21 resultaten wordt getoond

Elektrische vouwfiets leasen | Snel en compact onderweg

Een elektrische fiets is een hele investering. Voor iedereen is het een aankoop met een andere motivatie. Sommige mensen willen zich graag snel kunnen verplaatsen op een milieuvriendelijke manier. Andere willen een elektrische fiets omdat ze last hebben van fysieke beperkingen. Een elektrische vouwfiets leasen is daarom de perfecte oplossing. Toch is zo’n fiets aankopen makkelijker gezegd dan gedaan, het is namelijk een flink bedrag. Bij ons kun je een elektrische vouwfiets leasen. Hiermee profiteer je van veel voordelen. Lees hieronder meer over elektrische vouwfietsen en bekijk ons aanbod!

Een elektrische vouwfiets leasen bij Fietslease Holland

De elektrische vouwfiets van Fietslease Holland biedt je veel gemakken. De fiets is aangedreven met een elektrische accu waardoor je snel kunt fietsen zonder te veel moeite te doen. Daar komt bij dat je de fiets kunt opvouwen, waardoor je de fiets gemakkelijk kunt meenemen in bijvoorbeeld de auto of het openbaar vervoer. Bij Fietslease Holland voorzien we je graag van gemak. Daarom kun je bij ons gemakkelijk een fiets leasen zonder al te veel gedoe. Verder profiteer je van ons full service pakket bij het leasecontract.

Ons full service pakket bestaat uit:

  • Een splinternieuwe vouwfiets
  • Inbegrepen onderhoud en reparaties gedurende het contract
  • Een volledige verzekering tegen schade en diefstal, zonder eigen risico
  • Altijd en overal pechhulp door heel Europa
  • Accu garantie tijdens het hele leasecontract

Waarom leasen bij Fietslease Holland?

Het full service pakket komt bovenop de voordelen die de elektrische vouwfiets je al biedt! Daarbij krijg je geen extra kosten, omdat dit allemaal in het leasecontract verwerkt is en ben je niet in één keer een groot bedrag kwijt. De kosten voor schade en diefstal zijn voor ons. Ook draag je met het gebruik van een elektrische vouwfiets bij aan het verduurzamen van de wereld. Het is schoner en misschien zelf makkelijker dan met de auto naar je werk gaan. Jij hoeft je dus alleen maar zorgen te maken over waar jouw volgende fietsrit naartoe gaat.

Weet jij al welke elektrische vouwfiets je wil maar kan je hem niet op onze website vinden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar: [email protected].