Filter

Resultaat 1–20 van de 30 resultaten wordt getoond

Elektrische transportfiets leasen | Praktisch onderweg

Een transportfiets is altijd handig, of het nu voor zakelijk of particulier gebruik is. Veel bagage vervoeren kan echter wel erg vermoeiend zijn, zeker wanneer de bagage zwaar is. Hier is een elektrische transportfiets leasen dé oplossing voor. Met de elektrische tweewieler kun je gemakkelijk al jouw goederen vervoeren zonder dat dit teveel moeite kost. Onze fietsen zijn namelijk aangedreven door een elektrische accu, waardoor het jou geen moeite meer kost om vooruit te komen. Lees hieronder meer over onze elektrische fietsen of bekijk ons aanbod

Een elektrische transportfiets leasen bij Fietslease Holland

Voor veel particulieren en bedrijven is een elektrische transportfiets een weloverwogen voertuig, maar een enorme investering. Fietslease Holland biedt de ideale optie door alle elektrische fietsen te leasen. Hierdoor kun je profiteren van alle voordelen die leasen met zich meebrengt, bovenop de voordelen die de elektrische transportfiets je geeft. Je profiteert van ons full service pakket.

Voordelen van ons full service pakket:

  • Een gloednieuwe elektrische transportfiets
  • Inbegrepen onderhoud gedurende het leasecontract
  • Een verzekering tegen schade en diefstal, zonder eigen risico
  • Pechhulp door heel Europa
  • Een garantie op de fietsaccu gedurende het leasecontract

Waarom leasen bij Fietslease Holland?

Alle voordelen van het full service pakket komen bovenop de voordelen die je al meekrijgt van de elektrische fiets. Daar komt ook nog bij kijken dat je niet in een keer een volledig bedrag kwijt bent aan de fiets, wat je wel zou zijn wanneer je de fiets zelf zou kopen. Een kleinere investering met minder risico’s en geen zorgen over schade of pech, ideaal toch? Verder zorgt de elektrische fiets er natuurlijk voor dat u zonder enige moeite al uw goederen kunt vervoeren. Van bedrijfsproducten tot persoonlijke goederen die je ergens naartoe moet brengen. Een elektrische transportfiets leasen is zeker een optie om in overweging te nemen.

Weet jij al welke elektrische transportfiets je wil maar kan je hem niet op onze website vinden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar: [email protected].