Filter

Toont alle 9 resultaten

Elektrische moederfiets leasen | Veilig en betrouwbaar!

Ben jij toevallig net moeder geworden of is jouw huidige moederfiets gewoon aan vervanging toe? Dan is het leasen van een elektrische moederfiets de perfecte oplossing voor jou. Je fiets op een gloednieuwe fiets zonder dat je je zorgen hoeft te maken over diefstal, reparaties en ander onderhoud. Een elektrische moederfiets leasen kan zelfs zo voordelig zijn dat het uiteindelijk goedkoper is dan er een direct aan te schaffen. Lees daarom meer op deze pagina over het leasen van een elektrische moederfiets en bekijk direct ons aanbod!  

Een elektrisch moederfiets leasen bij Fietslease Holland

Elektrische ondersteuning, een kinderzitje en genoeg ruimte om op- en af te stappen. Een elektrische moederfiets is de oplossing voor moeders die met hun kind willen fietsen. Een elektrische moederfietsen leasen kan bij Fietslease Holland snel en eenvoudig. Een leaseperiode duurt bij ons 36 of 48 maanden en is inclusief een full service pakket. Dit betekent dat je kunt genieten van de fiets zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onderhoud of een verzekering.  

Het full service pakket bestaat uit:

  • De gloednieuwe moederfiets  
  • Reparatie en onderhoud 
  • Verzekering, diefstal + schade (zonder eigen risico) 
  • 24/7 pechhulp door heel Europa  
  • Accu garantie gedurende leasetermijn  

Een elektrische moederfiets leasen of toch een reguliere?

Twijfel je over het leasen van een elektrische moederfiets of juist een ‘normale’ moederfiets? Dat begrijpen we maar al te goed. Beide hebben een namelijk aantal voor- en nadelen. Zo is een elektrische moederfiets ideaal voor langere afstanden, comfortabel en natuurlijk sneller. Het leasen van een reguliere fiets blijft daarentegen natuurlijk een stuk goedkoper.  

Toch geen behoefte aan een elektrische fiets? Bekijk dan eens onze reguliere moederfietsen. Ook onze reguliere moederfietsen lease je inclusief het full service pakket.  

Weet je welke elektrische moederfiets je wilt hebben, maar kan je hem niet op onze website vinden? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar: [email protected].