Filter

Toont alle 11 resultaten

Elektrische lifestyle & urban fiets leasen | Rijden in stijl!

Mensen vinden het tegenwoordig steeds belangrijker om zichzelf te onderscheiden en te uitten in hoe zij er uit zien. Een fiets is daar natuurlijk een groot onderdeel van in ons kleine landje. Iedereen heeft wel een fiets, en tegenwoordig zijn dat steeds meer elektrische fietsen. Toch zijn er veel mensen die geen elektrische fiets kopen omdat ze de fietsen lelijk of lomp vinden overkomen. Gelukkig zijn er ook mooie moderne fietsen te krijgen. Bij ons kun je een elektrische lifestyle & urban fiets leasen zodat je, zelfs met een elektrische fiets, nog steeds jezelf kunt onderscheiden en er stijlvol bij kunt fietsen. Lees meer over onze modieuze fietsen en bekijk ons aanbod!

Een elektrische lifestyle & urban fiets leasen bij Fietslease Holland

Natuurlijk zijn elektrische fietsen voornamelijk gemaakt om functioneel te zijn. Het is het belangrijkste dat de fiets met een aangedreven accu snel en zonder veel moeite kan rijden. Maar voor veel mensen is het uiterlijk ook erg belangrijk. Daarom hebben wij fietsen die deze factoren combineren. Je profiteert van alle voordelen van lease terwijl je er zeer modieus bij rijdt. Daarbij profiteer je ook van ons full service pakket tijdens jouw leasecontract

Ons full service pakket bestaat uit:

  • Een nieuwe elektrische lifestyle & urban fiets
  • Volledige onderhoud en reparaties
  • Een verzekering zonder eigen risico tegen schade en diefstal
  • Altijd pechhulp door heel Europa
  • Gegarandeerde accu prestaties gedurende het contract

Hoe voordelig is leasen bij Fietslease Holland?

De aanschaf van een nieuwe elektrische lifestyle & urban fiets is een flinke aankoop. Elektrische fietsen zijn niet bepaald goedkoop. Leasen geeft je de mogelijkheid om een nieuwe fiets te rijden voor een leuke betaalbare prijs. Je betaald in termijnen een klein bedrag waardoor je kunt genieten van alle gemakken die de fiets geeft, zonder veel geld kwijt te zijn. Daar komt bij dat je voor vormen van schade of prestatievermindering zelf niet hoeft te betalen. Dit zit allemaal inbegrepen in het leasecontract.  Uiteindelijk is het ons doel om jou te voorzien van alle voordelen die een elektrische fiets kan bieden, op een betaalbare manier.

Weet jij al welke elektrische lifestyle/urban fiets je wil maar kan je hem niet op onze website vinden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar: [email protected].