Filter

Toont alle 12 resultaten

Elektrische fiets leasen | De toekomst van het fietsen

Fietsen zit al jarenlang is de cultuur van Nederland. Bijna iedereen heeft wel een fiets in huis staan en wij als Nederlanders staan er wereldwijd om bekend dat we massaal op de fiets naar ons werk gaan. En op het gebied van fietsen zijn we constant aan het ontwikkelen. Zo is de komst van de elektrische fiets je waarschijnlijk niet ontgaan. Fietsen met een accu waarmee je zonder enige moeite hoge snelheden en lange afstanden kunt afleggen. Ideaal voor alle leeftijden. Of het nu een seniorenfiets is of een elektrische racefiets. Voor alle leeftijden is wel een Elektrische fiets beschikbaar bij Fietslease Holland. En een elektrische fiets leasen is in veel gevallen voordeliger dan een elektrische fiets kopen. Lees meer over het leasen van elektrische fietsen of bekijk ons aanbod!

Een elektrische fiets leasen bij Fietslease Holland

Jong en oud stapt tegenwoordig op de E-bike. Het nadeel van een elektrische fiets is dat het over het algemeen een stuk meer geld kost dan een normale fiets. De ideale oplossing voor dit probleem is een elektrische fiets leasen. Je betaalt een vast laag bedrag per maand en je profiteer van vele andere voordelen. Zo profiteer je standaard van ons full servicepakket.

Ons full-service pakket bevat:

  • Een gloednieuwe elektrische fiets
  • Recht op onderhoud en reparatie
  • Pechhulp door heel Europa, ideaal voor vakanties
  • Een verzekering tegen diefstal en/of schade, zonder eigen risico
  • Accugarantie gedurende het leasecontract

Voordelig leasen bij Fietslease Holland

Wanneer je besluit een elektrische fiets te leasen kies je voor gemak en een goedkoper alternatief. Zo heb je nooit zorgen over schade en eventuele onderhoudskosten en betaal je elke maand hetzelfde voordelige bedrag, terwijl je optimaal kunt genieten van alles wat ons landschap te bieden heeft. Daarnaast ben je zelfs in het buitenland verzekerd van ondersteuning van Fietslease Holland. Wacht daarom niet langer en lease jouw elektrische fiets vandaag!

Weet jij al welke elektrische fiets je wil leasen maar kan je hem niet op onze website vinden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar: [email protected].