Zakelijk leasenPrivate FietsleaseB2B LoginContact
Het fietsplan
Partners
Over ons
Mijn leasefiets

Cowboy leasen

Vraag aan!

classic-core-black_1070x.png

Take the streets

Met een Cowboy fiets verplaats jij jezelf het snelste door de stad. Deze hippe en innovatieve elektrische fiets lease je bij Fietslease Holland. Fiets zorgeloos op een Cowboy omdat de fiets je, afhankelijk van je snelheid, automatisch ondersteund. Extra zorgeloos fiets je met het full-servicepakket van Fietslease Holland.

De paden op, de lanen in

Een batterij die je makkelijk los kan meenemen en perfect past in je fiets. De accu van de Cowboy is een kenmerkend punt. Deze is makkelijk mee te nemen zodat je hem thuis kunt opladen.

Cowboy leasen bij Fietslease Holland

Een Cowboy lease je bij Fietslease Holland zakelijk of private. Door het complete lease aanbod profiteer je van de beste service.

Een Cowboy private leasen Als particulier kies je voor zorgeloos fietsen als je een fiets leaset bij Fietslease Holland. Een aanvraag doen is erg eenvoudig en kan via onze webshop. Als particulier lease je een Cowboy als operational lease. Dit betekent dat je profiteert van het full-servicepakket en na de looptijd een aantrekkelijk aanbod krijgt om de fiets over te nemen.

Het full-service pakket van Fietslease Holland bestaat uit:

  • Onderhoud en reparaties
  • Diefstal en schade verzekering
  • Pechhulp
  • Accu garantie over de hele looptijd

Een Cowboy zakelijk leasen De Cowboy is een populaire fiets voor zakelijk gebruik. Veel medewerkers kiezen met hun lease fietsplan een Cowboy dit doordat de fiets kwalitatief erg in orde is en er gewoon ontzettend goed uit ziet. Heb je interesse in het fietsplan?

  • Alles over het lease fietsplan vind je hier

Een Cowboy lease je als zzp’er bij Fietslease Holland. De Cowboy is de populairste fiets onder ZZP’ers. Steeds meer ZZP’ers kiezen ervoor om met de fiets naar hun klanten te rijden. Het is uiteindelijk goedkoper dan met de auto.

DSC02752.jpg

Operational lease

Bij operational lease betaal je voor het gebruik van de fiets inclusief het full service pakket van Fietslease Holland.

Het full servicepakket bestaat uit:

  • Onderhoud en reparatie
  • Diefstal en schade verzekering
  • 24/7 pechhulp

Financial lease

Bij financial lease betaal je de fiets als het ware af. Na het leasetermijn is de fiets gelijk eigendom. Dit is de goedkoopste optie, maar hier zit niet het servicepakket bij.

Kantoorwerk Fietslease Holland

Mogen wij jou helpen?

Een leasefiets uitzoeken doe je niet elke dag. Ons team staat klaar om jou te helpen!

Veelgestelde vragen