Filter

Resultaat 1–20 van de 67 resultaten wordt getoond

Speed pedelec leasen | Sublieme snelheid

Elektrische fietsen staan erom bekend dat ze zonder al te veel moeite hoge snelheden kunnen halen. En wanneer snelheid jouw ding is, is een speed pedelec echt iets voor jou. Met snelheden tot wel 45 kilometer per uur ga je harder dan de gemiddelde wielrenner, terwijl je lekker rustig op de fiets zit. Maar een speed pedelec is geen koopje. Het is een grote investering waardoor veel mensen snel afhaken en een normale fiets nemen. Bij Fietslease Holland maken we speed pedelecs toegankelijk voor iedereen. Je kunt een speed pedelec leasen tegen een voordelig maandbedrag. Naast de vele moderne functies van de gloednieuwe speed pedelec, profiteer je ook van alle voordelen die lease met zich meebrengt. Lees hier meer over onze snelle fietsen en de voordelen van lease en bekijk ons aanbod!

Speed pedelec leasen bij fietslease Holland

Speed pedelecs zijn erg te vergelijken met elektrische fietsen. Ze zien eruit als normale stadfietsen maar dan met een accu. Met deze fietsen kun je zonder moeite hoge snelheden halen en kun je optimaal genieten van de natuur om je heen, zonder dat je moe van het fietsen bent. Daarbij kun je de fiets ook nog gebruiken ter vervanging van bijvoorbeeld het openbaar vervoer of een scooter. Met de hoge snelheden ben je voor je het weet op locatie en rijd je ook nog eens CO2 neutraal. En daar komt de voordelige maandprijs ook nog eens bovenop!

De voordelen van fietslease

Naast de voordelige speed pedelec die je krijgt, kun je ook nog profiteren van de vele voordelen van het leasen van een fiets bij Fietslease Holland. Zo kun je profiteren van ons full service pakket die in de lage prijs mee komt. Ons full service pakket bevat:

  • Een gloednieuwe speed pedelec
  • Overal in Europa pechhulp
  • Schadereparaties en onderhoud
  • Diefstal- en schadeverzekering, zonder eigen risico

Profiteer vandaag nog van onze service en geniet van de natuur op jouw nieuwe speed pedelec!

Weet jij al welke speed pedelec je wil leasen maar kan je hem niet op onze website vinden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar: [email protected].