Filter

Resultaat 1–20 van de 162 resultaten wordt getoond

Mountainbike leasen | Verleg jouw grenzen

Een goede mountainbike is een flinke investering. Om een berg op de rijden of om door de bossen van de Nederlandse landschappen heen te kunnen scheuren is een lichte fiets nodig met de juiste onderdelen. Om dit in handen te krijgen betaal je een flink bedrag, wat niet voor iedereen is weggelegd. Om mountainbiken toegankelijk te maken voor iedereen biedt Fietslease Holland de mogelijkheid om een mountainbike te leasen. Een mountainbike leasen is in veel gevallen erg voordelig in vergelijking met een mountainbike kopen. Zo betaal je een vast voordelig bedrag per maand en profiteer je van vele voordelen. Lees hier meer over het leasen van een mountainbike of bekijk ons aanbod.

Een mountainbike leasen bij Fietslease Holland

Met een mountainbike kun je op de mooiste plekken komen. Plekken die je met de auto niet kunt bereiken en waar je zonder mountainbike nooit heen zou gaan. Om dit voor iedereen toegankelijk te maken is leasen een voordelige manier om gebruik te kunnen maken van een moderne mountainbike. Daarbij profiteer je tijdens het leasen van een van onze fietsen ook van ons full service pakket. Ons full servicepakket bestaat uit:

  • Een gloednieuwe mountainbike
  • Recht op onderhoud en reparaties
  • Een verzekering zonder eigen risico tegen diefstal en schade
  • Pechhulp door heel Europa, ideaal voor als je de bergen in wilt!

Met het leasen van een mountainbike bij Fietslease Holland kom je overal waar je ooit van gedroomd hebt, en in gevallen van pech of een ongeluk kun je altijd rekenen op onze ondersteuning.

Een elektrische mountainbike leasen

Mountainbiken is een topsport en vereist voor energie en kracht. Voor mensen die dit niet meer kunnen opbrengen of geen zin hebben om ervoor te trainen is het mogelijk om een elektrische mountainbike te leasen bij Fietslease Holland. Zo kun je volop genieten van de natuur en kom je op plaatsen die je nooit had kunnen bedenken, terwijl je zonder moeite kunt fietsen. Bekijk onze pagina over elektrische mountainbikes voor meer informatie!

Weet jij al welke mountainbike je wil leasen maar kan je hem niet op onze website vinden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar: [email protected].