Filter

Resultaat 1–20 van de 114 resultaten wordt getoond

Hybride fiets leasen | Vind de fiets die bij jou past!

Er zijn steeds meer verschillende soorten fietsen in Nederland. Voor de sportieve fietser zijn er racefietsen of mountainbikes en voor de ‘gewone mens’ is er bijvoorbeeld een stadsfiets. Voor elke situatie is er een fiets beschikbaar. Maar wat als je één fiets wilt, waar je meerdere dingen mee kunt doen. Daar hebben we hybride fietsen voor! Bij Fietslease Holland is het mogelijk om voor een voordelige prijs te genieten van alle voordelen die een nieuwe hybride fiets te bieden heeft. Zo kun je een hybride fiets leasen, waardoor je naast een nieuwe fiets ook nog van vele andere voordelen kunt profiteren. Lees hier meer over onze hybride tweewielers of bekijk ons aanbod.

Een hybride fiets leasen bij Fietslease Holland

Met een hybride fiets kun je de kwaliteiten uit twee werelden combineren tot één fiets. Zo kun je de sportieve kanten van een mountainbike combineren met een stadfiets, en dan krijg je een cross hybride fiets. Of de sportieve kant van een racefiets combineren met een comfortabele zithouding, wat resulteert in een trekking hybride fiets. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Bekijk snel ons aanbod en vind de fiets die bij jou past!

De voordelen van Fietslease Holland

Naast de voordelen die de fiets en leasen standaard al bieden, zoals de voordelige prijs, profiteer je ook nog van ons full servicepakket. Ons full servicepakket bevat:

  • Een gloednieuwe hybride fiets
  • Ondersteuning door heel Europa
  • Reparaties en onderhoud
  • Een verzekering tegen diefstal en schade, zonder eigen risico

Profiteer vandaag nog van al deze voordelen en lease jouw nieuwe fiets bij Fietslease Holland! Maak je nooit meer zorgen om diefstal bij het station of om schade wanneer je jouw fiets ergens buiten laat staan. Je bent overal voor verzekerd en in geval van schade kun je altijd op ons rekenen, ook in het buitenland. Ideaal dus als je door de bergen wilt gaan fietsen deze zomer.

Weet jij al welke hybride fiets je wil leasen maar kan je hem niet op onze website vinden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar: [email protected].