Filter

Resultaat 1–20 van de 192 resultaten wordt getoond

Elektrische mountainbike leasen | Ontdek nieuwe gebieden!

Voor de echte sportievelingen en adrenalinejunks is het mogelijk om een elektrische mountainbike te leasen. Een elektrische mountainbike maakt jouw route nu nog fijner om te rijden en kun je nog langere afstanden afleggen. Door het leasen van een elektrische mountainbike ga je bijna net zo hard de heuvel op als dat je hem af gaat. Een elektrische mountainbike leasen brengt daarom vele voordelen met zich mee. Bekijk op deze pagina het brede aanbod elektrische mountainbikes van Fietslease Holland.

Een elektrische mountainbike leasen bij Fietslease Holland

Geniet van de geweldige rijeigenschappen van een mountainbike en wordt tegelijktijdig  ondersteund als een e-bike. Of je de mountainbike nu gebruikt voor een off road route met veel heuvels en afdalingen of gewoon op de weg,  je staat garant voor veel fietsplezier. Bij Fietslease Holland kan je een elektrische mountainbike leasen voor voordelige tarieven met een daarbij horend full service pakket.

Het full service pakket bestaat uit:

  • De elektrische mountainbike
  • Een jaarlijkse onderhoudsbeurt
  • Verzekering tegen diefstal en schade
  • 24/7 pechhulp door heel Europa
  • Accugarantie voor de gehele looptijd

Voordelig een elektrische mountainbike leasen

Een elektrische mountainbike leasen heeft het grote voordeel dat je niet in een klap een grote smak geld kwijt bent. Door een fiets te leasen betaal je een maandelijks tarief dat in de meeste gevallen zelfs voordeliger is dan een elektrische mountainbike direct te kopen. Ook bent je bij Fietslease Holland verzekerd van een goede service zodat je geen extra kosten maakt voor onderhoud en/ of pechhulp. Wacht daarom niet langer en lease vandaag nog jouw elektrische mountainbike bij Fietslease Holland. Geen interesse in een elektrische fiets? Bekijk dan ook eens ons aanbod ‘reguliere’ mountainbikes. Ook met onze mountainbike geniet u van ons full servicepakket. Weet jij al welke elektrische mountainbike je wil maar kan je hem niet op onze website vinden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar: [email protected].