Cube leasen

Cube is in 1993 opgericht door Marcs Pürner. Hij begon met het ontwikkelen van zijn droom fietsen in een kleine fabriek. Vandaag bestaat de productie uit meer dan 200 verschillende fietsen. Cube streeft ernaar om hogere kwaliteit te leveren dan wat er door de EU wordt geëist. Cube fietsen worden in nauwe samenwerking met de fietsers van hun team samengesteld. Elk frame wordt getest voordat deze verkocht mag worden. Cube zijn doel is om de hoogst mogelijke kwaliteit van alle fietsen te produceren.

Het doel van Cube sluit goed aan bij die van Fietslease Holland. Fietslease Holland biedt namelijk de hoogste kwaliteit fietsen aan en zorgt voor optimale rijervaringen.

De fietsen van Cube

Cube is een zeer betrouwbaar fietsmerk. Als je een Cube fiets kiest kan je het volgende verwachten: hoogwaardige kwaliteit, comfortabel, duurzaam en een optimale rijervaring. De fietsen die Cube aanbiedt zijn: elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes, racefietsen en trekking fietsen.

Trek Elektrische fietsen leasen 

De fiets inzetten voor maatschappelijke uitdagingen. Dat is iets wat Trek en Fietslease Holland gemeen hebben. De visie hebben ze door vertaald bij het produceren van hun e-bikes. Een e-bike lease je bij Fietslease Holland inclusief full servicepakket.  

De elektrische fietsen van Trek zijn comfortabel, afgemonteerd met hoogwaardige componenten en geproduceerd met alle nieuwste technieken.  

Cube racefietsen

Lease hier jouw Cube racefiets

Cube elektrische fietsen

Lease hier jouw Cube elektrische fiets

Cube stadsfietsen

Lease hier jouw Cube stadsfiets

Cube Elektrische fietsen

Cube heeft elektrische fietsen voor verschillende doeleinden. Of je nu veel door de stad fiets, naar je werk gaat, van je mountainbiketochten wilt genieten of graag lange en mooie routes fietst. Voor elke stijl is een Cube e-bike beschikbaar. Fietslease Holland regelt al het onderhoud, de verzekering en pechhulp en jij rijdt op jouw nieuwe e-bike van Cube! Bekijk hier de e-bikes van Cube.

Cube stadsfietsen

De stads- en toerfietsen van Cube zijn zeer geschikt voor alledaags woon-werkverkeer en voor het rijden door een park of bos. De stads- en toerfietsen van Cube geven je veel plezier tijdens je rit. Het leasen van de stads- en toerfietsen van Cube doe je bij Fietslease Holland.

Cube Mountainbikes

Cube is al jaren marktleider met hun toonaangevende mountainbikes. Het maakt niet uit welke mountainbike je kiest, je rijdt vervolgens op een betrouwbare fiets. Zelfs voor de crosscountry liefhebbers heeft Cube passende mountainbikes. Het leasen van een Cube mountainbike doe je zorgeloos bij Fietslease Holland inclusief full-servicepakket.

Cube Racefietsen

De racefietsen van Cube zijn net als bij andere modellen van de beste kwaliteit. Cube heeft racefietsen van de beginnende tot aan de professionele wielrenner. Bekijk hier de racefietsen van Cube.

Cube Trekking fietsen

Een ontspannen tocht maken kan met de trekkingsfietsen van Cube kan je gemakkelijk alledaagse ritten naar school of werk afleggen. De fietsen zijn gemaakt om korte ritten en flinke tochten te overleven. Een trekking fiets van Cube leasen doe je bij Fietslease Holland inclusief full-servicepakket.

Trek mountainbike leasen

Nog geen leasefiets?

Ervaar jij nog niet de voordelen van een leasefiets? Neem dan een kijkje in onze webshop en kies jouw droomfiets uit. Bij Fietslease Holland lease je jouw fiets zakelijk of private en profiteer je van ons full servicepakket.