Cortina leasen

Cortina is één van de meest bekendste fiets merken van Nederland. Dit merk is vooral bekend door zijn stadsfietsen. Cortina heeft zich omringd met bekende ontwerpers uit de fashion- en designindustrie en heeft samen met hen de klassieke transportfiets omgetoverd tot een hip en eigentijds model. In 2006 kwam de eerste collectie Cortina fietsen op de markt en sindsdien is dit merk zeer gewild.

Vrouw op een E-Cortina bike van Fietslease Holland

De fietsen van Cortina

Cortina beschikt over een smal assortiment van fietsen waardoor ze volledig gefocust zijn op het creëren van de beste fietsen in hun aanbod. Je kunt bij Cortina terecht voor e-bikes, transporters en stadsfietsen.

Cortina elektrische fiets leasen

De elektrische fietsen van Cortina zijn perfect voor het stads- en werkverkeer gemaakt. Aan de e-bikes van Cortina zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor iedereen! Bekijk hier de elektrische fietsen van Cortina.

Cortina elektrische fietsen

Lease hier jouw Cortina e-bike

Cortina stadsfietsen

Lease hier jouw Cortina stadsfiets

Cortina transporter leasen

De beste transportfiets produceren is wat Cortina steeds blijft bereiken. Dit is wat Fietslease ook wil uitstralen, namelijk de beste en betrouwbaarste fietsen beschikbaar stellen voor het leasen. Voor het leasen van een Cortina transporter ben je bij Fietslease Holland aan het juiste adres!

Cortina stadsfietsen

De stadsfietsen van Cortina zorgen al jaren voor veel fietsplezier. Een Cortina stadsfiets brengt jou naast het fietsplezier een zorgeloos leasetermijn. Fietslease Holland regelt al het onderhoud, de verzekering en pechhulp en jij rijdt op jouw nieuwe stadsfiets van Cortina!

 

 

Nog geen leasefiets?

Ervaar jij nog niet de voordelen van een leasefiets? Neem dan een kijkje in onze webshop en kies jouw droomfiets uit. Bij Fietslease Holland lease je jouw fiets zakelijk of private en profiteer je van ons full servicepakket.