Zakelijk leasenPrivate FietsleaseB2B LoginContact
Het fietsplan
Partners
Over ons
Mijn leasefiets
HomeHome
Fietslease via je werkgever: Een slimme keuze!

Fietslease via je werkgever: Een slimme keuze!

Klever Bikes lifestyle foto veraf Fietslease Holland

Heb je er ooit over nagedacht om een fiets te leasen via je werkgever? Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar het is een interessante optie die steeds populairder wordt. 

Een kort voorbeeld: je werkt in de thuiszorg en bent vaak onderweg naar je cliënten. Met de auto sta je vaak stil door de drukte op de weg en ben je best wat brandstofkosten kwijt. Wanneer je met de fiets gaat, bespaar je de brandstofkosten en rijd je gemakkelijk langs de drukte op de weg, waardoor je sneller bij je cliënten bent. Welk vervoersmiddel kies je? 

Natuurlijk! De fiets! 

Bij Fietslease Holland bieden we de mogelijkheid om jouw fiets via je werkgever te leasen. Benieuwd naar de voordelen? Lees snel verder! 

Verbeter je gezondheid, bespaar tijd en geld. 

Wist je dat Nederland bekend staat als fietsland nummer één? Fietsen is niet alleen een gezonde en duurzame manier van vervoer, maar het is ook een slimme manier om geld te besparen op transportkosten.  

Je herkent het vast wel, je bent na werk onderweg naar huis en staat weer eens in de file...  

Tijdverspilling. 

Had je nou maar een ander vervoersmiddel gepakt, maarja welke keuze heb je eigenlijk voor deze afstand? Door te kiezen voor een elektrische fiets hoef je nooit meer in de file te staan en ben je razendsnel onderweg. Zo bereik je sneller je bestemming en houd je meer vrije tijd over om van te genieten! 

Dus waar wacht je nog op? Stap op de elektrische fiets en ervaar de vrijheid van een filevrije dag! 

Fiscale voordelen van een zakelijke leasefiets. 

Als je ervoor kiest om een fiets te leasen via je werkgever, kun je als medewerker profiteren van fiscale voordelen. Zo betaal je minder belasting over je inkomen omdat de fiets gezien wordt als een secundaire arbeidsvoorwaarde. Dit betekent dat je maandelijks minder geld kwijt bent voor het leasen van een fiets en onderaan de streep dus meer geld overhoudt. Bovendien heb je de mogelijkheid om een elektrische fiets te leasen, waardoor je nog meer geld kunt besparen op benzinekosten of het openbaar vervoer. 

Het fietsplan is een interessante optie voor zowel werkgevers als werknemers. Werkgevers kunnen hiermee bijdragen aan een duurzamer imago van hun bedrijf en jij als werknemer kan profiteren van de financiële voordelen, gezonde levensstijl en de vrijheid die gepaard gaat met het gebruik van jouw leasefiets. Met het fietsplan kan je een fiets leasen tegen aantrekkelijke voorwaarden en voor een laag bedrag per maand. 

Gemakkelijk een fiets leasen via je werkgever. 

Bij Fietslease Holland kun je gemakkelijk en snel een fiets leasen via je werkgever. Wij bieden verschillende soorten fietsen aan tegen aantrekkelijke prijzen en zorgen ervoor dat het hele proces snel en soepel verloopt. Het enige wat je hoeft te doen is contact op te nemen met je werkgever en te vragen of zij het fietsplan aanbieden. Zo niet, dan kan je de werkgever altijd informeren over de voordelen en samen met ons kijken naar de mogelijkheden. 

Kortom, het leasen van een fiets via je werkgever is een slimme keuze die je niet alleen tijd en geld bespaart, maar ook bijdraagt aan een duurzamere en gezonde levensstijl. Fietslease Holland biedt hiervoor de juiste oplossingen en staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte fiets. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van het fietsplan.

 

DuurzaamheidMobiliteitZakelijkFiscaal