Werknemer: Hoe werkt het?

Profiteer van de fiscale voordelen

Als werknemer profiteer je optimaal van de fiscale voordelen van een leasefiets. Maar, wat gaat een leasefiets jou onder aan de streep kosten? Uit welke fietsen kun je kiezen en hoe komt de fiets uiteindelijk bij jou terecht?

Fietslease Holland bied jou graag wat meer duidelijkheid en legt je uit wat het fietsplan voor jou als werknemer betekend.

Wat kost een leasefiets?

Jouw werkgever heeft het goede besluit genomen om het fietsplan van Fietslease Holland aan te bieden. Jij profiteert van de fiscale voordelen en mag een leasefiets uitzoeken. De maandelijkse kosten die dit met zich meebrengt hangt af van het fietsplan wat via jouw werk wordt aangeboden. Er zijn namelijk drie manieren waarvoor jouw werkgever kan kiezen.

  1. De werkgever betaald de volledige lease kosten. Jij betaalt de 7% bijtelling.
  2. De werkgever betaald een gedeelte van jouw lease fiets. Met je brutoloon betaal je de rest, daarnaast betaal je 7% bijtelling.
  3. De werkgever faciliteert het fietsplan. Jij betaalt de lease fiets en 7% bijtelling met jouw brutosalaris.

Als werknemer heb je minimaal 38% korting op jouw maandelijkse lease bedrag.

fietsleasen werknemer

Meer weten?

Heb je vragen over het leasen van fietsen? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij kunnen je van alle adviezen voorzien.

elektrische fietsen

Uit welke leasefietsen kan ik kiezen?

Fietslease Holland is een onafhankelijke fietslease maatschappij. Dit zorgt ervoor dat je elke fiets die er in Nederland te kopen is ook kunt leasen. Weet je niet zo goed welke fiets er bij jou past? Laat onze fietslease adviseurs je adviseren 

Waar kan jij je fiets ophalen?

De fiets die jij hebt uitgekozen met jouw fietsplan wordt in de meeste gevallen geleverd via een fietsenwinkel uit de buurt. Hiervoor hoef je als werknemer niks te doen, dit wordt door ons geregeld.  

Private leasefietsen bij fietslease holland en het fietsplan

Waar verschilt het fietsplan van Fietslease Holland zich mee ten opzichte van andere aanbieders?

Het fietsplan van Fietslease Holland is niet veel anders dan andere aanbieders. De manier van werken en de service wel. Fietslease Holland werkt samen met jou aan onze missie. We willen de mobiliteit in Nederland verbeteren en daarmee een gezondere leef- en werk omgeving creëren. Hierdoor is Fietslease Holland een flexibele partner die proactief meedenkt en persoonlijk advies geeft. We zijn een koning in faciliteren en zorgen ervoor dat jij zonder er omkijken naar hebt op je nieuwe lease fiets stapt.

Meld je hier aan!

Als werknemer adviseren we je graag. Laat hier je gegevens achter. Onze lease adviseurs nemen contact met je op.

Persoonlijke gegevens

Fietsplangegevens