Werkgever: Hoe werkt het?

Het fietsplan is terug!

Het fietsplan is terug. Dit keer in een lease jasje. Interessant, want een leasefiets verkleint op deze manier je CO2-footprint, verbeterd de mobiliteit in Nederland en creëert daarmee een gezondere leef- werkomgeving 

Vrouw op groene Veloretti fiets

Het fietsplan van Fietslease Holland

Fietslease Holland is er vanaf het eerste moment bij. Wij stellen onze lease adviseurs ter beschikking voor jou om het fietsplan van A tot Z te faciliteren. Fietslease Holland ziet elk fietsplan als maatwerk. Hierdoor heb jij altijd een fietsplan die aansluit bij jouw organisatie. Dit is van belang bij het op de hoogte stellen van personeel. Fietslease Holland biedt ook hierbij ondersteuning en adviseert personeel over hun nieuwe lease fiets. De administratieve afhandeling maken we makkelijk voor je door duidelijk overzicht te geven van wie er een fiets leaset.  

Maak kennis met jouw lease adviseur

Vraag Christian naar de mogelijkheden van het lease fietsplan. Fietslease Holland biedt een fietsplan op maat. Onze lease adviseurs staan klaar om je te helpen.

Nog geen fietsplan?

Meld je hier kosteloos aan

Persoonlijk advies?

085- 90 22 111

Veelgestelde vragen

Kijk of jouw vraag al eerder gesteld is

"Het fietsplan hoeft je als bedrijf niks te kosten en het is super snel geregeld"

De toegevoegde waarde
van de leasefiets

Steeds vaker kloppen organisaties bij ons aan omdat ze in zien dat de fiets op verschillende vlakken een toegevoegde waarde is voor de organisatie. Het fietsplan is een populaire arbeidsvoorwaarde en zorgt voor hogere medewerker tevredenheid.

Daarnaast draagt het maatschappelijk bij aan een betere mobiliteit en past het binnen een duurzaam imago. Maar ook wordt de fiets ingezet in vitaliteitsplannen en werkt het bij sommige van onze klanten kostenbesparend. Denk hierbij aan parkeerkosten, maar ook tijd wat je bespaart met een ritje op de fiets in bijvoorbeeld de thuiszorg of bezorg-sector.

Hoe werkt het lease fietsplan?

Het lease fietsplan van Fietslease Holland is een fietsplan op maat. Geen organisatie is hetzelfde, daarom beginnen we altijd met een eerste adviesgesprek. Tijdens dit gesprek leren we de organisatie kennen en zorgen we ervoor dat het fietsplan naadloos aansluit op de organisatie.

Fietsplan leasen
Cowboy leasen

Waarom kies je voor Fietslease Holland

  • Meer dan 100 bedrijven gingen je voor 
  • Deskundig advies van ervaren lease adviseurs  
  • Persoonlijk en flexibel, een fietsplan op maat!  
  • De werknemer kan kiezen uit elke fiets 
  • Een fietsplan van A tot Z gefaciliteerd