Fietsverhuur fietsen leasen

Leasefiets in de verhuur

Verhuurfietsen lease je bij Fietslease Holland zonder verlies van liquiditeit en maakt het businessmodel door de leasefiets nóg beter schaalbaar.

Fietslease Holland biedt de makkelijkste manier aan om fietsverhuur aan te bieden, namelijk fietsleasing. Hierbij kun je kiezen voor het alleen laten financieren (financial lease) van je vloot of kiest voor het operational leasen van jouw fietsen. In het geval van operational lease profiteer je van een full-servicepakket van Fietslease Holland.

Dit pakket wordt aan de hand van het gebruik samengesteld. De componenten uit ons full-servicepakket bestaat uit onder andere onderhoud, verzekering en pechhulp.

"Alles was tot in de puntjes verzorgd. We hebben alleen onze gegevens aan hoeven leveren en onze wensen op tafel gelegd, Fietslease Holland deed de rest."

Maak kennis met jouw lease adviseur

Elk lease traject wordt aangevlogen als maatwerk. Met onze ruime ervaring weten we voor elk vraagstuk een passende lease oplossing te bieden. Neem contact op!

Snel jouw fietsenvloot?

Benieuwd hoe het leasen van fietsen werkt? Neem contact op met één van onze lease adviseurs. Zij kijken welke toepassing het beste bij jou past. Samen met onze lease adviseurs begin jij het traject met het uitkiezen van welke fiets je wilt en welke leasevorm.

Hierna gaan we de fietsen aanvragen en kan het in sommige gevallen binnen een week geregeld zijn!

Welke lease fietsen kan ik inzetten als verhuurfiets?

Fietslease Holland is een onafhankelijke fietslease maatschappij. Wij hebben het grootste assortiment en zoeken samen met jou een fiets uit die geschikt is voor zijn uiteindelijke doeleinden. Je kunt elke fiets leasen. Het maakt dus niet uit of dit bijvoorbeeld een elektrische fiets is of een mountainbike. Bij Fietslease Holland kan je altijd terecht voor fietsleasing.

Slimme sloten

Bij het leasen van fietsen voor de fietsverhuur heb je als aanbieder de mogelijkheid om de fietsen te leasen inclusiefs een smart-lock systeem. Op dit systeem kan je reserveringen doen en betalingen uitvoeren. We vertellen je hier graag meer over.

elektrische fiets leasen

Verhuurfietsen leasen met logo

Heb jij de wens om fietsen herkenbaar te maken? Fietsen met bedrijfslogo zijn minder gevoelig voor diefstal én het geld natuurlijk als reclame. Bij Fietslease Holland helpen we je graag met fietsen in de huisstijl.