Fietsen leasen in de zorg

Aangenaam,

Wij zijn Fietslease Holland, een leasemaatschappij die de fiets inzet binnen organisaties als deel van de oplossing van diverse vraagstukken zoals mobiliteit en duurzaamheid. Dit doen we op geheel eigen wijze. Fietslease Holland is een nauw betrokken lease partner en faciliteert het hele lease traject tot in de puntjes. Ons doel is om op een pro-actieve en persoonlijke manier de fiets te implementeren in de organisatie. Wij zijn de schakel tussen werkgever, werknemer en de fietsenwinkel. Hierdoor zorgen wij voor
een fietsplan of een deelfietsensysteem waar je geen omkijken naar hebt.

Verbeter de mobiliteit en zet in op efficiency

Fiets naar je werk, het zorgt voor minder files, meer parkeergelegenheid voor andere bezoekers en minder parkeerkosten. Zet de parkeergelegenheid die er beschikbaar is efficient in en ga slim om met de ruimte die je hebt. Verplaats je sneller van A naar B op de fiets.

Fietsen in de zorg
leasefiets elektrische fiets

Verhoog medewerkertevredenheid

De fiets inzetten als secundaire arbeidsvoorwaarde zet je organisatie letterlijk in beweging. Medewerkers komen door het fietsplan aan hun dagelijkse beweging, worden hierdoor productiever en verhoogd de algemene tevredenheid.

Zet in op een duurzamere werkomgeving

Straal uit dat je niet alleen zorgt voor patienten in de organisatie, maar ook voor een algemene, gezondere leefomgeving! Een fietsplan of deelfietsensysteem draagt bij aan een duurzaam imago.

fietsen op leasefiets

Kennismaken?

Onze lease adviseurs staan voor je klaar. Van A tot Z faciliteren we het hele lease traject. We adviseren de organisatie, de werknemer en zorgen voor de levering van de fietsen.