Deelfietsen leasen

Een fietsenvloot leasen zonder verlies van liquiditeit! Regel het eenvoudig en snel

Snel fietsen

Voor elke toepassing een geschikte fiets

Online geregeld met persoonlijk advies

Een totale lease oplossing

Home / Zakelijk leasen / Bedrijfsfiets leasen / Deelfietsen leasen
Cowboy leasen

Jouw fietsenvloot leasen; Hoe werkt het?

1. Meld je aan!

De eerste stap richting jouw deelfietsen is de aanmelding. Dit is geheel kosteloos. Registreer jouw bedrijf in nog geen 5 minuten voor een kredietcheck. In de meeste gevallen komen wij binnen 1 werkdag bij jou terug en maken we verder kennis. Wanneer de aanvraag geaccepteerd is gaan we naar de volgende stap. Let op! Je zit hierna nog nergens aan vast.

2. De mogelijkheden

Fietslease Holland biedt een totaaloplossing op het gebied van zakelijk fietsleasing. Wil je fietsen leasen voor algemeen gebruik binnen de organisatie of een fietsenvloot voor fietsverhuur? We stellen onze kennis volledig beschikbaar om hier goede invulling aan te geven. Na deze stap weet jij welke fiets je leaset en met welk leaseproduct.

3. De levering van jou deelfietsen

De fietsen worden in overleg geleverd. Een vloot fietsen wordt over het algemeen op locatie geleverd. Na de levering van de lease fietsen kan je de fietsen gebruiken waarvoor jij ze hebt ingezet.

4. Administratieve afhandeling

Je wordt volledig ontzorgd bij Fietslease Holland en krijgt ondersteuning bij de administratieve afhandeling. Elke maand krijg jij een verzamelfactuur.

Voordelen van deelfietsen

sneller opschalen

Met leasefietsen schaal je sneller op. Je hebt geen grote investering nodig en weet het hele termijn dat je leaset waar je aan toe bent.

Duurzame mobilteit

Zet deelfietsen in om op een duurzame manier van A naar B te komen en verklein je C02-footprint. Daarnaast scheelt de fiets op kortere afstanden vaak tijd.

Vitale medewerkers

Voldoende beweging zorgt voor productievere medewerkers en minder ziekteverzuim. De fiets is steeds vaker het onderdeel van vitaliteitsplannen.

Snel geregeld

Binnen een week is alles contractueel geregeld. Daarna worden jouw deelfietsen besteld en de levering in gang gezet. Deelfietsen worden op locatie geleverd.

Al tientallen organisaties en fietsverhuurders gingen je voor! Laten we eens kennismaken en de mogelijkheden met elkaar bespreken!

Hessel Boon – Lease adviseur

Waarom kies je voor Fietslease Holland?

Fietslease Holland heeft ruime ervaring bij het inzetten van de fiets binnen de organisatie. Of het nu gaat om deelfietsen, fietsen voor fietsverhuur, het fietsplan of custom bedrijfsfietsen. Hierdoor kunnen onze fietslease adviseurs jou het hele traject bij de hand nemen. Onze adviseurs zorgen ervoor dat zowel de fiets als de leasevorm naadloos aansluit op de organisatie. Daarnaast hebben wij ruime keuze met betrekking op de fiets zelf. Fietslease Holland is een onafhankelijke partij die midden in de fietsenbranche zit. Wij zorgen altijd voor de juiste fiets bij de juiste toepassing.

Deelfietsen leasen of bedrijfsfietsen leasen bij fietslease holland
Deelfietsen lease je bij Fietslease Holland als bedrijfsfiets of voor de fietsverhuur

Wat zijn deelfietsen?

Deelfietsen zijn fietsen die beschikbaar gesteld worden voor algemeen gebruik. Onder deelfietsen verstaan wij:

  • Bedrijfsfietsen: Een organisatie zet deelfietsen (bedrijfsfietsen) in om op een duurzame manier van A naar B te gaan. Wij leveren ook custom bedrijfsfietsen.
  • Fietsverhuur fietsen: Fietslease Holland biedt fietsen aan in de recreatiemarkt. Vakantieparken, fietsverhuur bedrijven en andere leasen hun fietsverhuur fietsen bij Fietslease Holland.

Alvast een fiets uitkiezen?

Wil jij alvast een kijkje nemen in onze webshop? Dat begrijpen we! Hier vind je al onze lease fietsen. Bij Fietslease Holland kan je elke fiets leasen die jij wilt. Staat hij niet op onze website, geen probleem we maken graag een offerte op maat.