Deelfietsen leasen

Samen fietsen

Stimuleer het fietsgebruik binnen de organisatie, zet deelfietsen in en zorg voor een duurzamere en vitale omgevingDe deelfietsen zijn fietsen voor gezamenlijk gebruik. Je ziet in diverse grote steden de fietsen rondrijden waarbij je kan in- en uitchecken. Op bedrijfsniveau wordt dit ook mogelijk gemaakt door de deelfiets van Fietslease Holland.  

Waarom deelfietsen leasen?

Bij de aanschaf van fietsen wordt er vaak niet nagedacht over het onderhoud hiervan. Zeker bij een deelfietsen vloot van een aantal fietsen is het daarom aantrekkelijk om de fietsen te leasen voor een vast bedrag per maand. Deelfietsen lease je bij Fietslease Holland inclusief ons full-servicepakket. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over randzaken zoals het onderhoud of verzekering. Fietslease Holland zorgt ervoor dat jij op jouw deelfiets optimaal fietsplezier beleeft.  

deelfiets leasen

Mogen we je aan ons voorstellen?

Ontvang onze brochure

deelfietsen financieren

Deelfietsen financieren

Fietslease Holland biedt een compleet lease aanbod. Wil je de fietsen alleen financieren dan is dat mogelijk. Neem contact op met één van onze lease adviseurs!  

custom bedrijfsfietsen leasen

Deelfietsen leasen in stijl

Zet jouw bedrijfsfietsen in als marketingmiddel en wordt herkend op straat. Bij het kiezen van deelfietsen bespreken we graag samen met jou de mogelijkheden. Eén van deze mogelijkheden is om fietsen te leasen geheel in stijl van de organisatie.  

Meer informatie? Mail ons: