Bedrijfsfiets leasen

Wat zijn bedrijfsfietsen?

Bedrijfsfietsen zijn ‘normale stadsfietsen’ of elektrische fietsen die worden ingezet voor algemeen gebruik binnen organisaties. Fietslease Holland biedt een totale lease-oplossing voor de aanschaf van bedrijfsfietsen.  Bedrijfsfietsen leasen heeft diverse voordelen.

Voordelen van bedrijfsfietsen leasen

Bij de aanschaf van bedrijfsfietsen wordt er vaak niet gedacht aan onderhoud. Dit hoeft ook niet! Als je bedrijfsfietsen leaset regelen wij het onderhoud voor je. Een bedrijfsfiets leasen biedt jou de mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand te kunnen profiteren van het full servicepakket van Fietslease Holland. Dit pakket bestaat uit onderhoud, verzekering en pechhulp. Dit al omvattende pakket zorgt ervoor dat jullie organisatie mobiel blijft en zorgeloos kan fietsen.

Bedrijfsfiets leasen
Bayck bedrijfsfiets leasen

Bedrijfsfietsen leasen in eigen huisstijl

Als organisaties kiezen voor het inzetten van bedrijfsfietsen is de meest gestelde vraag; “kan ons logo op de fiets?”. Ons antwoord is “ja!”. Fietslease Holland biedt het grootste assortiment aan custom bedrijfsfietsen. We werken met diverse partners samen, waaronder Brandbikes bedrijfsfietsen. Zo kunnen we van bakfiets tot elektrische fiets in stijl van jouw organisatie leveren.

Bedrijfsfietsen leasen; de oplossingen

Fietslease Holland biedt een totaaloplossing op het gebied van fietsleasing. Onze leaseadviseurs staan klaar om je van alle adviezen te voorzien. Om te beginnen bepalen we hoe je de fietsen wilt leasen. Dit kan financial of operational.

Financial lease

Bij financial lease betaal je de fiets als het ware af. Aan het einde van de leaseperiode is de fiets jouw eigendom en mag je doen met de fiets wat je wilt.

Operational lease

Bij het operational leasen van jouw bedrijfsfietsen zorg je voor een compleet pakket. Je betaalt de leasefietsen af en bent gelijk voorzien van verzekering, pechhulp en onderhoud. De fietsen zijn eigendom van Fietslease Holland, maar aan het einde van de looptijd kun je de bedrijfsfietsen voor een aantrekkelijk bedrag overnemen.

Meer informatie?

Neem contact op!

Persoonlijk advies?

085- 90 22 111

Veelgestelde vragen

Kijk of jouw vraag al eerder gesteld is

Hoe werkt het?

Je bent als organisatie aan het oriënteren op het aanschaffen van bedrijfsfietsen. Dit is het moment om kennis te maken met Fietslease Holland. Maak kennis met één van onze lease adviseurs en geef je wensen aan. Op basis hiervan zullen wij een voorstel doen voor fiets, leasetermijn en levering. Jouw persoonlijke lease adviseur zal het hele traject tot in de puntjes verzorgen en zal de schakel zijn tussen jou, Fietslease Holland en de leverancier van de fietsen. Maak je dus niet druk om de randzaken, dat doen wij. Neem contact op met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek.

brand bikes bedrijfsfiets leasen
Brandbikes logo
bayck leasen
Veloretti leasen

Elektrische bedrijfsfiets leasen

De elektrische fiets maakt al enkele jaren haar opmars. Elektrische fietsen worden verreweg het meest aangeschaft. Ook de vraag naar elektrische bedrijfsfietsen groeit. Fietslease Holland heeft ruime ervaring bij het inzetten van elektrische bedrijfsfietsen. Elektrische bedrijfsfietsen lease je geheel in stijl bij Fietslease Holland.