Urban Arrow leasen

Take the streets

De elektrische bakfiets is de snelste en meest milieuvriendelijke manier om goederen te vervoeren in dichtbevolkte stedelijke gebieden. De zakelijke elektrische bakfietsen van Urban Arrow staan al meer dan 10 jaar bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid, en worden door veel bedrijven en organisaties dagelijks ingezet. Bij Fietslease Holland lease je de bakfietsen van Urban Arrow en wordt je volledig ontzorgd!

Bespaar tijd & geld

Bespaar tijd en geld met de bakfiets: 60% sneller op de laatste kilometers en geen gedoe met files en parkeerkosten.

Cargobikes bieden een efficiƫnte oplossing voor het vervoer van goederen. Met een indrukwekkend laadvermogen tot 270 kg, weten ze veel te dragen terwijl ze slechts een fractie van de omvang en voetafdruk van een elektrische bestelwagen hebben. Dankzij de kortere routes die Cargobikes kunnen nemen, kunnen ze meer afleverstops per uur maken. Dit resulteert in aanzienlijke tijdsbesparingen en verlaagt de operationele kosten aanzienlijk in vergelijking met bestelwagens.

Cargobikes zijn de perfecte oplossing voor situaties waarin tijd en geld cruciaal zijn. Vergeet de frustraties van files en de kosten van het vinden van parkeerplaatsen. Met de cargobikes van Urban Arrow kunt u efficiƫnt en snel uw goederen afleveren op de gewenste bestemming. Bespaar tijd, bespaar geld en maak gebruik van de voordelen van onze vrachtfietsen.

Urban_Arrow_Cargo_XL_DHL_Vangogh

Persoonlijk advies?

Neem contact op!

Urban Arrow leasen bij Fietslease Holland

Een Urban Arrow lease je bij Fietslease Holland zakelijk. Door het complete lease aanbod profiteer je van de beste service.

Het full-service pakket van Fietslease Holland bestaat uit:

  • Onderhoud en reparaties
  • Diefstal en schade verzekering
  • Pechhulp
  • Accu garantie over de hele looptijd

Een Urban Arrow zakelijk leasen
De Urban is een populaire fiets voor zakelijk gebruik. Veel medewerkers kiezen met hun lease fietsplan een Urban Arrow dit doordat de fiets kwalitatief erg in orde is en er gewoon ontzettend goed uit ziet. Heb je interesse in het fietsplan?

Een Urban Arrow lease je als zzp’er bij Fietslease Holland. Steeds meer ZZP’ers kiezen ervoor om met de fiets naar hun klanten te rijden. Het is uiteindelijk goedkoper dan met de auto.

Operational lease

Bij operational lease betaal je voor het gebruik van de fiets inclusief het full service pakket van Fietslease Holland.

Het full servicepakket bestaat uit:

  • Onderhoud en reparatie
  • Diefstal en schade verzekering
  • 24/7 pechhulp

Financial lease

Bij financial lease betaal je de fiets als het ware af. Na het leasetermijn is de fiets gelijk eigendom. Dit is de goedkoopste optie, maar hier zit niet het servicepakket bij.

Hoe nu verder?

Wil jij een Cowboy leasen? Neem contact op met onze lease adviseurs en lease fiscaal aantrekkelijk de Cowboy.