Trek leasen

Trek is een Amerikaans fietsenmerk. De eerste Trek fietsen werden in 1976 geproduceerd. De missie van Trek is om de fiets in te zetten als oplossing voor complexe wereldproblemen. 

Deze missie sluit goed aan bij de missie van Fietslease Holland. Wij zetten fietsen in voor een betere leef- werkomgeving. Dit doen wij zowel zakelijk als private. Wil jij een Trek leasen? Dan ben je bij Fietslease Holland aan het juiste adres! 

Trek leasen
Trek leasen

De fietsen van Trek 

Trek is een merk met een heel breed assortiment fietsen. In Nederland is Trek vooral bekend van haar racefietsen. Maar je kunt ook bij Trek terecht voor ebikes, mountainbikes en normale stadsfietsen.  

Trek Elektrische fietsen leasen 

De fiets inzetten voor maatschappelijke uitdagingen. Dat is iets wat Trek en Fietslease Holland gemeen hebben. De visie hebben ze door vertaald bij het produceren van hun e-bikes. Een e-bike lease je bij Fietslease Holland inclusief full servicepakket.  

De elektrische fietsen van Trek zijn comfortabel, afgemonteerd met hoogwaardige componenten en geproduceerd met alle nieuwste technieken.  

Trek Allant

Lease hier jouw Allant

Trek Verve+

Lease hier jouw Verve+

Trek District

Lease hier jouw District

Trek racefietsen leasen 

Trek is met name groot geworden door hun aanbod aan racefietsen. Trek racefietsen lease je bij Fietslease Holland inclusief servicepakket. Trek heeft racefietsen voor de beginnende fietser, maar ook voor de profs.  

Trek heeft haar racefietsen in drie segmenten verdeeld.  

  • Trek Emonda: De allround klimfiets  
  • Trek Domane: Comfortabele racefiets 
  • Trek Madone: De aerodynamische racefiets  

Trek Emonda

Lease hier jouw emonda

Trek Domane

Lease hier jouw Domane

Trek Madone

Lease hier jouw Madone

Trek mountainbikes leasen

Een Trek mountainbike lease je bij Fietslease Holland. Je leaset een mountainbike en kiest hiermee voor zekerheid. Trek heeft een breed scala aan fietsen. Dit hebben zij ook doorgezet in de mountainbikes. Bekijk hier de trek mountainbikes.  

Trek mountainbike leasen

Nog geen leasefiets?

Ervaar jij nog niet de voordelen van een leasefiets? Neem dan een kijkje in onze webshop en kies jouw droomfiets uit. Bij Fietslease Holland lease je jouw fiets zakelijk of private en profiteer je van ons full servicepakket.