Stromer leasen

Over Stromer

Stromer is misschien wel de grote naam als we het over speed pedelecs hebben. Sinds 2009 zet Stromer zich in voor innovatieve speed pedelecs. De E45 fietsen zijn geïnspireerd op innovatieve bedrijven als Google, Tesla en Apple.

Woon-werkverkeer

Een Stromer lease je bij Fietslease Holland. De Stromer wordt voornamelijk ingezet bij zakelijk gebruikt. Een speed pedelec wordt vaak gezien als het alternatief voor de auto. Het afleggen van grotere afstanden wordt met de speed pedelec een stuk aangenamer.

Een Stromer leasen scheelt enorm in de aanschaf. Je bent niet meer veel geld kwijt aan het begin van jouw aanschaf maar spreid dit over 36 of 48 maanden.

Lease als ZZP'er

Veel zelfstandig ondernemers kiezen ervoor om de fiets in te ruilen voor auto of openbaar vervoer. De speed pedelec biedt de mogelijkheid om tot zo’n 30 kilometer gewoon de fiets te pakken. Een Stromer kopen is erg duur. Lease is de oplossing! Door het leasen van een Stromer verspreid je de kosten. Bij het operational leasen van een Stromer profiteer je ook nog eens van ons full service pakket.

Dit pakket bestaat uit:

  • Onderhoud en reparatie
  • Verzekering, diefstal en schade
  • Pechhulp 24/7
  • Accu garantie over de hele looptijd

Stromer private leasen

Toen Stromer in 2011 hun eerste fiets lanceerde was dit al snel een succes. Ongekende kwaliteit en innovatieve technieken zorgde voor hoge ogen. In 2014 kwam Stromer met de ST2, dit was één van de eerste fietsen die te koppelen was met je smartphone.

Eén van de nadelen van de Stromer was de aanschafprijs. Met leasing heb je dit probleem niet meer. Je spreidt de kosten, hoeft niet na te denken over onderhoud en verzekering. Een Stromer lease je als particulier bij Fietslease Holland.

Operational lease

Bij operational lease betaal je voor het gebruik van de fiets inclusief het full service pakket van Fietslease Holland.

Het full servicepakket bestaat uit:

  • Onderhoud en reparatie
  • Diefstal en schade verzekering
  • 24/7 pechhulp

Financial lease

Bij financial lease betaal je de fiets als het ware af. Na het leasetermijn is de fiets gelijk eigendom. Dit is de goedkoopste optie, maar hier zit niet het servicepakket bij.

De Veloretti fietsen kunnen ook financial geleaset worden. Dit kan al vanaf 9,- per maand.