Sparta leasen

Sparta is een Nederlands fietsenmerk en een hoogwaardige leverancier van elektrische fietsen. Sparta is sinds 1917 een fietsfabrikant gevestigd in Apeldoorn. De fietsen van Sparta worden regelmatig als beste getest door bijvoorbeeld de consumentenbond.

De fietsen van Sparta

Sparta is dé specialist als het gaat om elektrische fietsen. Sparta specialiseert zich namelijk alleen in e-bikes. Hierdoor leveren ze hoogwaardige kwaliteit aan de eindgebruiker. De e-bikes die Sparta levert zijn: Smart bikes, Regular bikes, Speed pedelecs en special e-bikes.

Sparta Smart bikes

Met de Smart e-bike fiets je een nieuw tijdperk binnen. Door de stad, naar vrienden, naar huis of naar je werk. Tegen de wind in of met de wind in je rug. Er zijn geen barrières meer. Met de smart e-bike ben je altijd connected. Zo kan je altijd zien waar je fiets is en wanneer deze wordt verplaatst. De Sparta Smart bike lease je zonder zorgen bij Fietslease Holland

Sparta Regular E-bikes:

De Sparta Regular e-bike is een praktische en comfortabele fiets. Deze fiets is vooral geschikt voor dagelijkse korte ritten door de stad, naar werk of naar school. De Sparta Regular e-bike lease je zorgeloos met een full-servicepakket bij Fietslease Holland.

Sparta Speed pedelecs:

De Speed pedelecs van Sparta zijn elektrische fietsen die tot maximaal 45 kilometer per uur kunnen gaan. De speed pedelec is vooral geschikt voor mensen die hun dagelijkse rit naar het werk gezonder en avontuurlijker willen maken. Bekijk hier de Speed pedelecs van Sparta.

Verschillende soorten accu's bij elektrische fietsen

Nog geen leasefiets?

Ervaar jij nog niet de voordelen van een leasefiets? Neem dan een kijkje in onze webshop en kies jouw droomfiets uit. Bij Fietslease Holland lease je jouw fiets zakelijk of private en profiteer je van ons full servicepakket.