Home / Occasions

Tweedehands fietsen

Deals, deals en nog meer deals! Houd deze pagina in de gaten. We zetten hier tweedehands fietsen en/ of demo fietsen neer die een tweede leven verdienen.

Profiteer ervan!

Het gaat net even anders dan je van ons gewend bent. Onze occasions kan je in termijnen afbetalen of kopen.

Cowboy leasen

Tweedehands fietsen en tweedehands prijzen

Op deze pagina vind je hele goede deals. Je vind tweedehands fietsen en nieuwe fietsen met tweedehands prijzen!

Tweedehands fietsen

Fietslease Holland leaset fietsen. De meeste fietsen worden via een operational lease bij de klant aangeboden. Dit betekent dat het eigendom bij Fietslease Holland blijft. Na het lease termijn kunnen de fietsen worden overgenomen of worden ingeleverd. Deze fietsen worden hersteld en in goede status aan jou aangeboden als goede deal! 

Onze leasefietsen zijn altijd goed onderhouden. Elk jaar zit hier namelijk een verplichte onderhoudsbeurt in én bovendien heb je recht op vergoeding bij incidenteel onderhoud. Hierdoor zijn de tweedehands fietsen in zeer goede staat.

Tweedehands prijzen

Fietsen met tweedehands prijzen zijn nieuw! Dit zijn fietsen die gebruikt zijn als show- of demomodel of het zijn fietsen uit partijen die wij goedkoop hebben kunnen inkopen. Hierdoor profiteer jij van goede prijzen!

Leasen bij Fietslease Holland

Fietslease Holland is één van de gevestigde namen op het gebied van fietsleasing. Wij verzorgen fiets leasing voor zowel zakelijke als private lease klanten. Op het gebied van zakelijk leasen is het fietsplan het meest populair, maar ook veel fietsverhuur en deelfietsen worden geleaset via Fietslease Holland.

Private lease klanten kunnen gemakkelijk en snel hun fiets leasen bij Fietslease Holland. Je kan bij ons elk type fiets leasen. Daarom zijn wij de fietslease maatschappij met het grootste assortiment. Bij ons kan je:

Wil je meer over ons weten? Ga dan naar de over ons pagina.