Onderhoud en reparaties

Je leaset een fiets inclusief een full-servicepakket. Dit betekent dat jij niet alleen jouw fiets leaset maar ook gebruik mag maken van onderhoud en reparaties. Hier vind je belangrijke informatie omtrent het onderhoud aan jouw leasefiets. 

onderhoud en reparaties
incidenteel onderhoud leasefiets

Periodiek onderhoud

Tijdens het leasetermijn plannen wij voor jou een jaarlijkse periodieke onderhoudsbeurt in. De eerste vindt plaats op 3 maanden na het ophalen van de fiets. Deze beurt noemen we de bijstelbeurt. Al het eerste gebruik wordt hersteld en versnellingen nagekekenHierna vindt na elke 12 maanden een servicebeurt plaats.  

Incidenteel onderhoud

Mocht er in de tussentijds iets gebeuren aan jouw leasefiets maak je dan geen zorgen. Meld dit bij Fietslease Holland en we zorgen ervoor dat jij weer op weg kunt. Incidenteel onderhoud wordt vergoed bij normaal gebruik van de fiets. Dit blijkt uit het oordeel van de fietsenmaker.  

incidenteel fietsonderhoud leasefiets

Schade verzekerd

Ontstaat er schade door derden dan is dit verzekerd. Jouw fiets is zowel diefstal als schade verzekerd je claim dien je in bij onze klantenservice.

Fietslease holland werken bij

Garantie op jouw leasefiets

Op een leasefiets zit de normale fabrieksgarantie. Mocht er dus iets mis zijn met de fiets, regelt Fietslease Holland samen met jouw dealer een oplossing.  

Als je een elektrische fiets leaset dan verlengt Fietslease Holland de accu garantie. Zo rijd jij heel de leasetermijn op een goede e-bike.  

elektrische fiets leasen

Elektrische fiets leasen

Een elektrische fiets lease je bij Fietslease Holland. Met het grootste aanbod aan elektrische fietsen en het beste service pakket profiteer je optimaal van het zorgeloos fietsen. Hier vind je al onze e-bikes.